Urmărește-ne în Social Media

ZAYN - I Don't Wanna Live Forever (versiune acustică)

ZAYN a lansat o versiune solo acustică a piesei ”I Don't Wanna Live Forever”, melodie inclusă pe coloana sonoră a filmului ”Fifty Shades Darker”. În versiune originală, piesa este interpretată în duet cu Taylor Swift.

Zayn Malik, fostul membru One Direction ce a reușit în martie 2016 performanța de a cuceri cu primul său album solo atât topul Billboard din SUA, cât și pe cel din UK, a înregistrat de curând o colaborare cu Taylor Swift. Piesa cântată în duet de cei doi se numește ”I Don't Wanna Live Forever” și este inclusă pe coloana sonoră a blockbuster-ului ”Fifty Shades Darker”.

În versiune de duet, piesa ”I Don't Wanna Live Forever” a fost pusă în vânzare pe 9 decembrie 2016. Single-ul a urcat pe prima poziție în topul american iTunes în doar o oră de la lansare.

Dorind să ofere publicului și o versiune mai caldă a piesei, Zayn a înregistrat și o variantă solo, acustică. În această nouă interpretare,  single-ul ”I Don't Wanna Live Forever” capătă o nuanță mai romantică. De această dată se pune accentul pe vocea lui Zayn, detaliile de producție fiind minimale.

Fifty Shades Darker” este unul dintre cele mai așteptate filme ale anului 2017. Trailerul peliculei a strâns 114 milioane de vizualizări în doar 24 de ore de la publicarea pe YouTube, depășind recordul anterior de 112 milioane de vizionări stabilit de trailer-ul ”Star Wars: The Force Awakens”.

Fifty Shades Darker” a avut premiera în cinematografe pe 7 februarie, la Hamburg. În România, filmul va febuta pe marile ecrane pe 10 februarie.

Comentarii