Urmărește-ne în Social Media

Zara Larsson - You Love Who You Love

Zara Larsson a lansat piesa şi videoclipul "You Love Who You Love", single extras de pe noul său album, "Venus". Este un album cu tematică queer, care are darul de a împuternici comunitatea LGBTQ.

Videoclipul "You Love Who You Love" se deschide cu protagonista lucrând la un magazin de bijuterii şi primind clienţi nehotărâţi. Apoi vedem o sesiune de karaoke în pijamale, cu un stroboscop drăguţ care animă atmosfera. Revenim la magazin, unde Zara are parte de bijuterii returnate şi apoi cadrul se mută într-un tunel în care Zara dansează cu căştile pe urechi.

Vedem şi un moment de "loves me, loves me not", cu petalele unei flori smulse de cineva nesigur. Apoi protagonista asistă la o despărţire şi poartă o convorbire telefonică, prin care îşi livrează mesajul suprem, "You Love Who You Love". La final de clip aflăm că până şi inabordabila Zara a primit un buchet de flori de la un admirator secret.

Zara Larsson, pe numele său complet Zara Maria Larsson este o cântăreaţă şi compozitoare suedeză, născută pe 16 decembrie 1997. A devenit celebră în 2008, odată cu câştigarea celui de-al doilea sezon al emisiunii "Talang", adică versiunea suedeză de "Romanii Au Talent". Ulterior avea să atingă faima internaţională prin piesele "Lush Life" (2015), "Neve Forget You" (2015), "Girls Like" (2016), colaborare cu Tinie Tempah şi "This One's For You", colaborare cu David Guetta.

După succesul atins în ţările scandinave, Zara a semnat un contract pe 3 ani cu Epic Records în SUA. Albumul său internaţional de debut, "So Good" a apărut în martie 2017 şi a fost un hit. A fost urmat de "Poster Girl" în 2021 şi de "Venus", apărut pe 9 februarie 2024. Acest LP lung de 39 de minute a cucerit topurile din Bulgaria, Norvegia şi Suedia.

Pentru a promova noul disc, Larsson a pornit Venus Tour, care începe pe 16 februarie în Manchester, UK şi se termină pe 26 iulie, în Oulu, Finlanda. "On My Love" e pe acest album, o colaborare cu David Guetta, care a ajuns în top 3 în Suedia.

Comentarii