Urmărește-ne în Social Media

Zara Larsson - End Of Time

Zara Larsson revine în atenția ascultătorilor cu un noul single intitulat "End Of Time". Melodia este acompaniată de un videoclip disponibil în articol.

După "Can't Tame Her" lansată în urmă cu câteva luni, Zara Larsson le prezintă fanilor o nouă compoziție muzicală. Scrisă de artistă și produsă de Rick Nowels și Danja, "End Of Time" este o piesă energică și dansantă.

Videoclipul "End Of Time" a fost realizat în colaborare cu The Baker Twins. O prezintă pe Zara Larsson alături de o adolescentă, posibil versiunea mai tânără a artistei. Cele două dansează, se plimbă cu mașina și împletesc coronițe de flori.

Deși are doar 25 de ani, Zara Larsson este în industria muzicală de ani de zile. A participat la "Sweden’s Got Talent" când avea doar 10 ani și a lansat primul ei single la 15 ani. În 2014, a apărut albumul de debut. Trei ani mai târziu a lansat discul "So Good", iar în 2021 a prezentat ascultătorilor cel de-al treilea material, "Poster Girl".

Artista va avea rolul principal într-un nou film Netflix, care urmează să fie lansat anul viitor. Intitulat "A Part of You", pelicula reprezintă debutul actoricesc al Zarei. Ea va juca alături de Felicia Maxime, care o interpretează pe sora ei mai mică.

Comentarii