Urmărește-ne în Social Media

Zara Larsson - Can't Tame Her

Zara Larsson a lansat "Can't Tame Her", primul single de pe viitorul său album. Melodia este acompaniată de un videoclip disponibil în articol.

"Can't Tame Her" a fost compusă de de Zara Larsson, Karl Ivert, Kian Sang și MNEK. Este o piesă plină de energie, cu beat-uri electrizante, numai bună de dansat. Lansarea muzicală este însoțită de un videoclip încărcat de elemente SF. Zara Larsson își întâlnește un alter ego și pășesc într-o lume fantastică.

Videoclipul dinamic a fost filmat în Praga și prezintă o coregrafie specială, semnată de JaQuel Knight. El este cunoscut pentru colaborările cu Britney Spears și cu Beyonce (pentru videoclipul "Single Ladies").

"Can’t Tame Her" este prima lansare a artistei după alianța dintre casa de discuri Sommer House a lui Larsson cu Epic/Black Butter Records. Este un nou capitol din cariera cântăreței, care se va concretiza anul acesta cu un întreg album.

Deși are doar 24 de ani, Zara Larsson este în industria muzicală de ani de zile. A participat la "Sweden’s Got Talent" când avea doar 10 ani și a lansat primul ei single la 15 ani. În 2014, a apărut albumul de debut. Trei ani mai târziu a lansat discul "So Good", iar în 2021 a prezentat ascultătorilor cel de-al treilea material, "Poster Girl".

Comentarii