Urmărește-ne în Social Media

Zakk Wylde - Lost Prayer

Zakk Wylde a lansat un nou videoclip pentru piesa "Lost Prayer", care apare pe albumul "Book of Shadows II".

Fiind baladă rock clasică, în "Lost Prayer" îl vedem pe Zakk Wylde cântând la o chitară mov, în vreme ce niște copii şi tineri "pozează" metaforic, semnificând trecerea iremediabilă a timpului.

Zakk Wylde e cunoscut mai degrabă ca fondatorul trupei heavy metal Black Label Society sau drept chitaristul lui Ozzy Osbourne, dar în ultimii ani a lansat şi două materiale solo. E vorba despre "Book of Shadows" şi "Book of Shadows II". De pe acest din urmă album e extras şi single-ul ce tocmai a primit videoclip. Legat de inspiraţia pentru "Book of Shadows", Zakk a avut următoarele de spus:

Atunci când cântăm piese mai dure, ceea ce ne place în timpul unui concert Black Label, adăugăm totuşi şi piese mai blânde pe la mijlocul concertului, fie că e vorba de "In This River" sau alte balade. Apoi revenim la materiale mai heavy. După ce ne facem plinul cu melodii heavy, revenim la balade şi tot aşa. După ce vom realiza un turneu pentru "Book of Shadows" abia aştept să revin la piesele grele. Pe cât îmi place să ascult "Black Dog" de la Led Zeppelin, la fel de mult îmi place şi "Going to California", declara Zakk Wylde.

Pentru 2017 Wylde are programată o serie de concerte cu Zakk Sabbath, trupă ce cânta doar melodii clasice Black Sabbath, dar urmează şi un turneu "Experience Hendrix", împreună cu Billy Cox, Buddy Guy şi Kenny Wane Shepherd.

"Book of Shadows II" apărea primăvara trecută, ajungând pe locul 18 în US Billboard 200 şi pe 33 în topul finlandez. Artistul ne-a vizitat în 2014, în cadrul unui concert metal All Stars la categoria grea, care i-a adus împreună pe Max Cavalera, Brian Fair, Ross the Boss, Jon Donais, Matt Bachand şi Aaron Rossi, printre alţii. Găsiţi aici impresii de la eveniment.

PUBLICITATE
Comentarii

Muzică nouă

Ozzy Osbourne a lansat piesa "Nothing Feels Right", colaborare cu Zakk Wylde

Ozzy Osbourne s-a reunit cu chitaristul care l-a însoţit ani buni în cariera solo, Zakk Wylde şi au scos împreună piesa "Nothing Feels Right". Este o baladă moody şi melancolică, pe care Zakk parcă îşi ţine în frâu pornirea de a izbucni într-un solo nesfârşit... cel puţin până spre final.

Publicat

pe

Ozzy Osbourne fotografie oficiala 2022
Ozzy Osbourne fotografie oficiala 2022 │ FOTO: Ross Halfin www.facebook.com

Acesta este cel mai nou single de pe noul album al lui Ozzy Osbourne, "Patient Number 9". "Nothing Feels Right" include un solo ce poartă semnătura lui Zakk Wylde spre final, dramatic şi plin de emoţie, cum am tot auzit la Black Label Society în ultimii ani. Refrenul e catchy, iar piesa începe blând şi devine ceva mai metal spre jumătate. Până acum am mai ascultat 2 single-uri de pe viitorul LP al lui Ozzy, "Degradation Rules" cu Tony Iommi la chitara şi "Patient Number 9", colaborare cu Jeff Beck.

Noul track este prima colaborare dintre Ozzy şi Wylde care apare pe un album al lui Ozzy din 2007 încoace. Wylde a fost des în tuneu cu Ozzy şi a cântat la chitară pe câteva dintre albumele sale solo precum "No Rest for the Wicked" din 1988 sau "No More Tears" din 1991. Îl auzim şi pe "Ozzmosis" din 1995 şi pe "Down to Earth" din 2001, plus o sumedenie de albume live.

Ne pregătim pentru debutul noului album pe 9 septembrie 2022, la 2-3 ani de la debutul ultimului LP, "Solitary Man". Noul material discografic a fost produs de către Andrew Watt, producătorul lui Post Malone şi omul care a venit cu ideea genială de a îi pune pe cei doi artişti împreună. Au rezultat câteva single-uri hit, care l-au revitalizat pe Ozzy, în ciuda problemelor de sănătate. Pe LP vom mai auzi nume mari ca Mike McCready de la Pearl Jam, Eric Clapton, Robert Trujillo de la Metallica şi Duff McKagan de la Guns N' Roses.

Toboşarul Red Hot Chili Peppers, Chad Smith se aude la tobe, ca şi pe ultimul album. Osbourne are 73 de ani şi tocmai îşi revine după o serie de operaţii grele, fiind gata de un mega concert la pauza meciului inaugural NFL al sezonului care tocmai începe pe 8 septembrie.

Citește în continuare
Concert Depeche Mode 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< nov. 2022 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4