Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Nightwish - 20 de ani
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018

Videoclip oficial: Zakk Wylde - Lost Prayer

Zakk Wylde a lansat un nou videoclip pentru piesa "Lost Prayer", care apare pe albumul "Book of Shadows II".

Fiind baladă rock clasică, în "Lost Prayer" îl vedem pe Zakk Wylde cântând la o chitară mov, în vreme ce niște copii şi tineri "pozează" metaforic, semnificând trecerea iremediabilă a timpului.

Zakk Wylde e cunoscut mai degrabă ca fondatorul trupei heavy metal Black Label Society sau drept chitaristul lui Ozzy Osbourne, dar în ultimii ani a lansat şi două materiale solo. E vorba despre "Book of Shadows" şi "Book of Shadows II". De pe acest din urmă album e extras şi single-ul ce tocmai a primit videoclip. Legat de inspiraţia pentru "Book of Shadows", Zakk a avut următoarele de spus:

Atunci când cântăm piese mai dure, ceea ce ne place în timpul unui concert Black Label, adăugăm totuşi şi piese mai blânde pe la mijlocul concertului, fie că e vorba de "In This River" sau alte balade. Apoi revenim la materiale mai heavy. După ce ne facem plinul cu melodii heavy, revenim la balade şi tot aşa. După ce vom realiza un turneu pentru "Book of Shadows" abia aştept să revin la piesele grele. Pe cât îmi place să ascult "Black Dog" de la Led Zeppelin, la fel de mult îmi place şi "Going to California", declara Zakk Wylde.

Pentru 2017 Wylde are programată o serie de concerte cu Zakk Sabbath, trupă ce cânta doar melodii clasice Black Sabbath, dar urmează şi un turneu "Experience Hendrix", împreună cu Billy Cox, Buddy Guy şi Kenny Wane Shepherd.

"Book of Shadows II" apărea primăvara trecută, ajungând pe locul 18 în US Billboard 200 şi pe 33 în topul finlandez. Artistul ne-a vizitat în 2014, în cadrul unui concert metal All Stars la categoria grea, care i-a adus împreună pe Max Cavalera, Brian Fair, Ross the Boss, Jon Donais, Matt Bachand şi Aaron Rossi, printre alţii. Găsiţi aici impresii de la eveniment.

Citește mai multe despre Zakk Wylde
Videoclipuri cu Zakk Wylde
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE