Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Fall in Love Festival 2019
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
Laura Bretan, interviu InfoMusic 2019Cerbul de Aur 2019: Laura Bretan, Ester Peony și Olivier Kaye pregătesc un moment special Poze concert Metallica pe Arena Națională pe 14 august 2019 INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
We Love Retro 2019 București

Videoclip oficial: Zadi feat. Irina Flow - Your Attention

Zadi este o nouă artistă R&B care a colaborat cu Marius Moga la piesa de debut "Your Attention" (feat. Irina Flow). Vă invităm să aflați mai multe detalii în articol.

"Your attention" este o piesă compusă de Zadi, alături de Irina Flow, Marius Moga, Octavian Mihai și Robert Toma, autori la DeMoga Music Publishing. "Your Attention" poate fi gasită pe toate platformele digitale, inclusiv Spotify, Apple Music și TIDAL.

Single-ul face parte din primul EP al artistei Zadi și urmează să fie lansat în primăvara acestui an. Zadi, pe numele ei Diana Rubinescu, face parte din echipa DeMoga Music din 2016, timp în care a compus numeroase piese pentru alți artiști și a semnat recent versurile de la noul single Monoir feat. Brianna - "Shadows".

Cu un timbru special și o prezență urban soul - R&B, Zadi plănuiește să treacă granițele prin muzica ei și să se poziționeze printre artiștii indie de top, prin sound de calitate și muzică cu mesaj.

Labelul DeMoga Music este prezent pe piața muzicală din 2003 și s-a remarcat drept un hub creator de artiști și proiecte muzicale, printre care se numară Morandi, What's Up, Adda, Liviu Teodorescu, Robert Toma, Alex Parker, Mark Azekko, Irina Flow și mulți alții.

Citește mai multe despre Irina FlowZadi
Videoclipuri cu Irina FlowZadi
Publicat de Ispas Ingrid, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE