Urmărește-ne în Social Media

Zadi feat. Irina Flow - Your Attention

Zadi este o nouă artistă R&B care a colaborat cu Marius Moga la piesa de debut "Your Attention" (feat. Irina Flow). Vă invităm să aflați mai multe detalii în articol.

"Your attention" este o piesă compusă de Zadi, alături de Irina Flow, Marius Moga, Octavian Mihai și Robert Toma, autori la DeMoga Music Publishing. "Your Attention" poate fi gasită pe toate platformele digitale, inclusiv Spotify, Apple Music și TIDAL.

Single-ul face parte din primul EP al artistei Zadi și urmează să fie lansat în primăvara acestui an. Zadi, pe numele ei Diana Rubinescu, face parte din echipa DeMoga Music din 2016, timp în care a compus numeroase piese pentru alți artiști și a semnat recent versurile de la noul single Monoir feat. Brianna - "Shadows".

Cu un timbru special și o prezență urban soul - R&B, Zadi plănuiește să treacă granițele prin muzica ei și să se poziționeze printre artiștii indie de top, prin sound de calitate și muzică cu mesaj.

Labelul DeMoga Music este prezent pe piața muzicală din 2003 și s-a remarcat drept un hub creator de artiști și proiecte muzicale, printre care se numară Morandi, What's Up, Adda, Liviu Teodorescu, Robert Toma, Alex Parker, Mark Azekko, Irina Flow și mulți alții.

PUBLICITATE
Comentarii