Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO Lady Gaga canta imnul SUA investire Joe Biden 2021Urmăreşte-o pe Lady Gaga cântând imnul SUA la investirea lui Joe Biden - VIDEO Anthony Hopkins și Jodie Foster în cadrul seriei "Actors on Actors"Anthony Hopkins și Jodie Foster reuniți după 30 de ani de la "Tăcerea mieilor" - VIDEO Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria"

Videoclip oficial: Zadi feat. Irina Flow - Your Attention

Zadi este o nouă artistă R&B care a colaborat cu Marius Moga la piesa de debut "Your Attention" (feat. Irina Flow). Vă invităm să aflați mai multe detalii în articol.

"Your attention" este o piesă compusă de Zadi, alături de Irina Flow, Marius Moga, Octavian Mihai și Robert Toma, autori la DeMoga Music Publishing. "Your Attention" poate fi gasită pe toate platformele digitale, inclusiv Spotify, Apple Music și TIDAL.

Single-ul face parte din primul EP al artistei Zadi și urmează să fie lansat în primăvara acestui an. Zadi, pe numele ei Diana Rubinescu, face parte din echipa DeMoga Music din 2016, timp în care a compus numeroase piese pentru alți artiști și a semnat recent versurile de la noul single Monoir feat. Brianna - "Shadows".

Cu un timbru special și o prezență urban soul - R&B, Zadi plănuiește să treacă granițele prin muzica ei și să se poziționeze printre artiștii indie de top, prin sound de calitate și muzică cu mesaj.

Labelul DeMoga Music este prezent pe piața muzicală din 2003 și s-a remarcat drept un hub creator de artiști și proiecte muzicale, printre care se numară Morandi, What's Up, Adda, Liviu Teodorescu, Robert Toma, Alex Parker, Mark Azekko, Irina Flow și mulți alții.

Citește mai multe despre Irina FlowZadi
Videoclipuri cu Irina FlowZadi
Publicat de Ispas Ingrid, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE