Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen și DJ Maxx la filmările videoclipului "Parte din tine"Roxen și DJ Project lansează videoclipul "Parte din tine", în care artista joacă rolul muzei Noel Gallagher's High Flying Birds It's a Beautiful WorldUn nou album Oasis e în lucru. Noel Gallagher îl înregistrează fără Liam Juriu "Românii au talent" 2021"Românii au talent" promite un show la dublu; emisiunea revine cu 2 ediții pe săptămână Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO

Videoclip oficial: Z.O.B. - Piesă de radio

Z.O.B. a lansat videoclipul noului single ”Piesă de radio”. Melodia este extrasă de pe albumul ”Deviant”, lansat pe 24 octombrie în Club Fabrica.

Piesă de radio” este noul single Z.O.B. prin care formația continuă promovarea albumului ”Deviant”. Discul lansat recent în cadrul unui concert susținut în Fabrica marchează începutul colaborării trupei cu Universal Music România.

Deviant” a fost înregistrat și mixat la Sysound Studio de către Mihai Pop, masterizat la Mastervargas NY de către Cristian Varga, în timp ce cover artwork-ul a fost realizat de Călin Răduță. Materialul conține 12 piese.

ZOB - Deviant (copertă album)

ZOB - Deviant (copertă album)

Z.O.B., în formula sa inițială, și-a început activitatea în 1988, în timp ce membrii săi erau încă în liceu. În 1993, după o serie de schimbări de nume și componență, cei patru - Moșu, Vlad, Lonți și Forrest - au devenit ZOB. Concertele lor i-au transformat curând în cea mai puternica forță din undergroundul românesc.

În 1996, au scos primul lor album, 'Parodisiac', cu cover-uri-parodii. În 1997, au semnat un contract cu Zone Records, urmând ca în 1998 să lanseze “Telenovelas”, unul dintre cele mai cunoscute albume ale grupului. “Telenovelas” le-a adus nominalizări, concerte, participări la spectacole tv și mai mulți fani.

În 2001, au deschis concertele formației Iris în cadrul turneului lor national, “Digital Athenaeum”. Trupa a cântat și în deschiderea concertele unor artiști străini ca Dio și Billy Idol.

În anul 2009, cei patru s-au întors pe scena muzicală cu albumul ZuluOscarBravo, creat în acelați stil care i-a făcut celebri: punk-rockul.

Citește mai multe despre Zob
Videoclipuri cu Zob
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE