Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie Adrian Despot: "Vița de Vie - În corzi e cea mai bună producție a unui concert live în România" Serj Tankian (System Of A Down) Live (screenshot)Lineup-ul Download Festival 2021 - Nume mari din muzica rock, metal și alternative Alexandru AndrieșAlexandru Andrieș revine pe scenă, în septembrie va susține un concert în aer liber

Videoclip oficial: Z.O.B. - Piesă de radio

Z.O.B. a lansat videoclipul noului single ”Piesă de radio”. Melodia este extrasă de pe albumul ”Deviant”, lansat pe 24 octombrie în Club Fabrica.

Piesă de radio” este noul single Z.O.B. prin care formația continuă promovarea albumului ”Deviant”. Discul lansat recent în cadrul unui concert susținut în Fabrica marchează începutul colaborării trupei cu Universal Music România.

Deviant” a fost înregistrat și mixat la Sysound Studio de către Mihai Pop, masterizat la Mastervargas NY de către Cristian Varga, în timp ce cover artwork-ul a fost realizat de Călin Răduță. Materialul conține 12 piese.

ZOB - Deviant (copertă album)

ZOB - Deviant (copertă album)

Z.O.B., în formula sa inițială, și-a început activitatea în 1988, în timp ce membrii săi erau încă în liceu. În 1993, după o serie de schimbări de nume și componență, cei patru - Moșu, Vlad, Lonți și Forrest - au devenit ZOB. Concertele lor i-au transformat curând în cea mai puternica forță din undergroundul românesc.

În 1996, au scos primul lor album, 'Parodisiac', cu cover-uri-parodii. În 1997, au semnat un contract cu Zone Records, urmând ca în 1998 să lanseze “Telenovelas”, unul dintre cele mai cunoscute albume ale grupului. “Telenovelas” le-a adus nominalizări, concerte, participări la spectacole tv și mai mulți fani.

În 2001, au deschis concertele formației Iris în cadrul turneului lor national, “Digital Athenaeum”. Trupa a cântat și în deschiderea concertele unor artiști străini ca Dio și Billy Idol.

În anul 2009, cei patru s-au întors pe scena muzicală cu albumul ZuluOscarBravo, creat în acelați stil care i-a făcut celebri: punk-rockul.

Citește mai multe despre Zob
Videoclipuri cu Zob
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE