Urmărește-ne în Social Media

YUNGBLUD - Hated

YUNGBLUD a lansat "Hated", o piesă dureroasă în care vorbește despre traume din copilărie. Melodia este însoțită de un videoclip pe care te invităm să-l urmărești în articol.

"Hated" are un mesaj puternic ce vorbește despre durere, traume și dificultățile care apar pe drumul spre succes. Videoclipul piesei îl arată pe YUNGBLUD cântând direct în cameră și subliniind detaliile tragice ale experienței sale.

Artistul le-a comunicat recent fanilor că a fost abuzat în copilărie de un medic, iar "Hated" este cea mai personală piesă pe care a lansat-o până acum.

"Până la urmă, cântecul este despre eliberarea de experiențe neplăcute și traume. Despre găsirea puterii interioare. Despre conștientizarea trecutului, acceptarea durerii și despre a avea curajul de a nu le lăsa să vă definească viitorul", a transmis YUNGBLUD.

"Hated" vine după single-ul "Lowlife", pe care YUNGBLUG l-a descris ca marcând începutul unei noi ere în muzica sa.

Artistul de 26 de ani a venit recent în România cu ocazia festivalului Summer Well.

Comentarii

Muzică nouă

Yungblud colaborează cu solistul Bring Me the Horizon pe piesa "Happier" - AUDIO

Yungblud, unul dintre headlinerii de la Summer Well 2023 a revenit cu o nouă piesă, una care pare ideală pentru jogging. I se alătură pe "Happier" solistul trupei Bring Me the Horizon, Oli Sykes. Ce a ieşit aflaţi în articol.

Publicat

pe

Coperta single Yungblud Oli Sykes Happier
Coperta single Yungblud Oli Sykes Happier │ FOTO: Yungblud

Nu e prima colaborare între Oli şi Yungblud, care şi-au mai unit... ţipetele şi pe piesa BMTH "Obey". La prima vedere am crezu că am de-a face cu un cover după piesa Bastille cu DJ Marshmello. De fapt e o creaţie specifică Yungblud, cu voce "frântă" prin mixaj şi glitch-uri, care exprimă angoase şi primeşte şi câteva elemente de screamo pentru a îi clăti bolta palatină lui Oli.

Surprinzător e negativul, care e undeva între drum 'n bass şi garage specific britanic. Infuzat cu mici sample-uri care l-ar face pe DJ-ul Mistabishi mândru. Aparent Yungblud poate fi văzut în aceste zile alături de Bring Me the Horizon într-o serie de concerte ale trupei care prefaţează un turneu în Asia. Versurile noului single sunt despre depresie, suflet frânt şi ca o concluzie ar fi vorba de fapt despre "frica de a fi mai fericit".

Vorbind despre track, Yungblud, pe numele său real Dominic Harrison a spus următoarele:

Aproape că m-am condiţionat pe mine însumi toată viaţa să simt durere. Atunci când simt durere lucrez mai bine. Funcţionez mai bine, deoarece am ceva cu care să mă lupt. E întunecat, dar e tot ce am ştiut vreodată. Sentimentul de fericire e înspăimântător deoarece simţi că totul e gata să meargă greşit.

Întotdeauna am simţit că dacă sunt fericit mă voi culca pe o ureche, aşa că mi-a pierdut o oportunitate de prietenii şi relaţii în trecut. Am devenit emoţionat când am compus asta. Doream încă o piesă Yungblud care să mă ardă în stomac, să mă facă să simt că totul va fi OK şi să mă încurajeze să mă lupt cu obiceiurile mele vechi şi să încerc din greu să mă realiniez pentru a fi mai bun.

E OK să găseşti fericirea, e OK să o simţi. Sper să găsiţi puţin din ea în piesă. O meritaţi. Toţi o merită.

"Happier" vine după alte single-uri ale lui Yungblud în ultimul an, "Lowlife şi "Hated".

Citește în continuare