Urmărește-ne în Social Media

Yungblud - Breakdown

Yungblud a lansat un single şi un videoclip cu un mesaj foarte important pentru cei care se luptă cu problemele mentale. Se numeşte "Breakdown" şi schimbă stilul clasic al muzicii artistului, ducându-se spre... drum 'n bass.

Yungblud a abordat deja o sumedenie de genuri muzicale, dar drum 'n bass-ul liquid nu era încă pe listă. Îl bifează acum prin "Breakdown", cu un mesaj extrem de personal şi sensibil. Muzicianul a dezvăluit şi că a avut un ultim an foarte greu din punct de vedere mental şi a transmis fanilor următorul mesaj:

Amintește-ți ce este real în viața ta. Amintește-ți cât de norocos ești să respiri, cineva de acolo tocmai și-a luat ultima suflare. Știu că viața poate fi dureroasă, știu că însuși actul de a exista este greu, dar amintește-ți că meriți să fii aici și meriți fiecare fericire. Pentru oricine se luptă. Pentru oricine are nevoie să audă asta. Pentru oricine crede că nu poate - poți. Poți trece prin asta. Nu uita ce este real în viața ta. Nu uita să-ți pui picioarele în iarbă.

Muzicianul, pe care l-am văzut la Summer Well 2023 va dona o liră sterlină pentru fiecare utilizare a template-ului piesei in CapCut pentru fundaţiile caritabile Mind and Sound Mind Live. Limita maximă a sumei strânse este de 25.000 de lire sterline. La final de videoclip avem şi un dialog emoţionant intre Dom (numele real al lui Yungblud) şi Harriet Walter, actriţa britanică, pe care o ştim din producţii precum "Succession" şi "Ted Lasso".

Artistul a declarat că ultimul an a fost cel mai greu din viaţa sa pentru sănătatea sa mentală. Tânărul simte că "nu e suficient de bun" şi se declară înfricoşat de întunecimea din capul său. Recent el a citat şi influenţe de la artişti ca Oasis, The Verve, Bowie, Suede sau Madonna, plus Stone Roses şi Amy Winehouse, nu neapărat asupra artei sale, cât ca... motiv de a se da jos din pat dimineaţa.

Yungblud se pregăteşte să fie gazda evenimentului BludFest la Milton Keynes Bowl pe 11 august, urmând a urcat pe scena acolo şi Lil Yachty, Soft Play, Nessa Barrett, The Damned, Lola Young şi Jazmin Bean.

Comentarii