Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Videoclip oficial: YouTube Vloggers feat. Marius Moga - O facem pentru voi

O parte dintre cei mai apreciați creatori de conținut de pe YouTube România au înregistrat propriul lor imn - "O facem pentru voi", în colaborare cu Marius Moga.

Chiar daca în trecut au mai existat colaborări între vloggeri, piesa "O facem pentru voi" este primul featuring de acest gen din România, iar ideea îi apartine lui Anne-Marie Chelariu. Fiecare vlogger a compus versurile pe care le interpretează și încearcă să transmită esența conținutului său de pe canalul de YouTube.

Melodia este compusă în studiourile DeMoga Music, de către Marius Moga, Ionut "Yogi" Vasilache, Mădălin Roșioru, alături de Anne-Marie Chelariu, Mihai Taranu, Mihai Holhos, Tudor Popa și Andrei Ciobanu, iar videoclipul este regizat de către echipa Monday Media.

În videoclip, Mikey Hash, Tequila (Bianca Adam), Zmenta (Mihai Taranu), Sector 7 (Andrei Ciobanu), Tudi Popa, Laura Musuroaea și Anne Marie Chelariu (Vlogul de Marti) sunt membrii unei trupe care susține un concert de prezentare, invitatul special fiind Marius Moga.

Cu milioane de vizualizări și sute de mii de abonați pe YouTube, cei 7 vloggeri prezintă în fiecare zi materiale inedite. Piesa "O facem pentru voi" a fost lansată concomitent pe canalele lor de YouTube, dar și pe cel al Cat Music.

Citește mai multe despre Marius Moga
Videoclipuri cu Marius Moga
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE