Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Summer Well 2019
Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett

Videoclip oficial: YouTube Vloggers feat. Marius Moga - O facem pentru voi

O parte dintre cei mai apreciați creatori de conținut de pe YouTube România au înregistrat propriul lor imn - "O facem pentru voi", în colaborare cu Marius Moga.

Chiar daca în trecut au mai existat colaborări între vloggeri, piesa "O facem pentru voi" este primul featuring de acest gen din România, iar ideea îi apartine lui Anne-Marie Chelariu. Fiecare vlogger a compus versurile pe care le interpretează și încearcă să transmită esența conținutului său de pe canalul de YouTube.

Melodia este compusă în studiourile DeMoga Music, de către Marius Moga, Ionut "Yogi" Vasilache, Mădălin Roșioru, alături de Anne-Marie Chelariu, Mihai Taranu, Mihai Holhos, Tudor Popa și Andrei Ciobanu, iar videoclipul este regizat de către echipa Monday Media.

În videoclip, Mikey Hash, Tequila (Bianca Adam), Zmenta (Mihai Taranu), Sector 7 (Andrei Ciobanu), Tudi Popa, Laura Musuroaea și Anne Marie Chelariu (Vlogul de Marti) sunt membrii unei trupe care susține un concert de prezentare, invitatul special fiind Marius Moga.

Cu milioane de vizualizări și sute de mii de abonați pe YouTube, cei 7 vloggeri prezintă în fiecare zi materiale inedite. Piesa "O facem pentru voi" a fost lansată concomitent pe canalele lor de YouTube, dar și pe cel al Cat Music.

Citește mai multe despre Marius Moga
Videoclipuri cu Marius Moga
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE