Urmărește-ne în Social Media

Young Thug, 2 Chainz, Wiz Khalifa & PnB Rock – Gang Up

Au început lansările de single-uri şi videoclipuri asociate coloanei sonore a filmului "The Fate of the Furious". Celebra serie de filme de acţiune cu Vin Diesel şi maşini supertunate a ajuns la partea a opta. Ca de obicei avem parte de un soundtrack hip-hop, care include şi piesa lui Young Thug, 2 Chainz, Wiz Khalifa & PnB Rock – Gang Up, cu videoclip mai jos.

Videoclipul include evident maşini nervoase, dar şi un bas care ar face fibra de carbon şi metalul bolizilor să tremure din cauza subwooferului. 2 Chainz are o secţiune mai "cuminte" în piesă, iar Young Thug aduce influenţe reggae atunci când îşi "scuipă" rimele. Artistul PnB Rock contribuie cu un vibe mai pop la refrenul acestui single.

Bifând muscle car-uri roşii şi flăcări scuipate de "crew", parcă îi lipseşte ceva acestui clip. Astfel de videoclipuri includ de obicei şi fete dansând lasciv, care cumva au rămas pe dinafară acum. Astfel, "Gang Up" se poziţionează ca melodie serioasă, imn de crew, antrenant înainte de o cursă cu Camaro-urile. Wiz Khalifa e marele câştigător din această colaborare, având un succes uriaş cu melodia "See You Again" din ultimul film "Fast & The Furious".

După succesul piesei artistul a primit cadou un Dodge Charger de la producătorii peliculei. Prima melodie de pe coloana sonoră a lui "The Fate of the Furious" a apărut cu câteva zile în urmă. Această poartă numele de "Go Off" şi este o creaţie muzicală a lui Travis Scott, Quavo şi Lil Uzi Vert. Şi grupul Migos a pregătit piesa "Seize the Block" pentru pelicula cu Jason Statham, The Rock şi Vin Diesel.

Comentarii

Concerte & turnee

Wiz Khalifa este cap de afiș la Beach, Please! 2024

Pentru fanii lui Wiz Khalifa din România, așteptarea a luat sfârșit! Artistul american, cunoscut pentru hiturile care au dominat topurile și flow-ul său inconfundabil, se alătură lineup-ului exploziv de la Beach, Please! Festival 2024.

Publicat

pe

Wiz Khalifa la Beach, Please! 2024
Wiz Khalifa la Beach, Please! 2024 │ FOTO: Beach, Please! 2024

Wiz Khalifa vine pentru prima dată în România, la Beach, Please!, unul dintre cele mai mari festivaluri urban din sud-estul Europei. Evenimentul va avea loc între 11-13 iulie la Costinești.

Wiz Khalifa este rapper, compozitor și actor american, nominalizat la Grammy și Golden Globes, cu multiple albume și single-uri certificate cu discuri de platină. A devenit o figură emblematică pentru publicul larg odată cu lansarea albumului "ROLLING PAPERS", în 2011. Hit-uri precum "Say Yeah", "Black & Yellow", "We Dem Boyz", "See You Again", dar și colaborările cu artiști precum The Weeknd, Travis Scott și Tyga i-au asigurat locul de top în industria muzicală internațională.

Programul festivalului este completat de YEAT, 6IX9INE și NLE CHOPPA, dar surprizele nu se opresc aici. Festivalierii se vor bucura de 25 de artiști de renume internațional, printre care se numără încă doi headlineri ce urmează a fi anunțați în curând.

Pe lângă artiștii consacrați, generația nouă de talente își va face simțită prezența la Beach, Please! Erika Isac, Albert NBN și NOUĂ UNȘPE vin cu forțe proaspete pe scena festivalului, cu show-uri pline de energie.

Prețuri bilete Beach, Please! 2024

  • Biletele pentru festival sunt disponibile online, la prețuri ce pornesc de la 519 lei. Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, accesează agenda InfoMusic.
Citește în continuare