BTLIVE - Concert byron
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 INFO CONCERT:
Schöenbrunn Palace Orchestra Vienna
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
Havasi, în cadrul unui interviu pentru InfoMusic, imediat după concertul de pe 19 noiembrie 2017Inspiraţie, muzică, imagini, lumini şi dans sau simplu... Havasi Chitaristul Malcom Young, membru fondator AC/DCCo-fondatorul trupei AC/DC, Malcolm Young a murit la 64 de ani Echipa Despot cântă ”We Will Rock You” la metrouVIDEO: Echipa Despot la Vocea României 2017 cântă "We Will Rock You" la metrou INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
Profită de ofertele November Hot Deals, ai prețuri cu până la -40% reducere!

Videoclip oficial: Young Thug, 2 Chainz, Wiz Khalifa & PnB Rock – Gang Up

Au început lansările de single-uri şi videoclipuri asociate coloanei sonore a filmului "The Fate of the Furious". Celebra serie de filme de acţiune cu Vin Diesel şi maşini supertunate a ajuns la partea a opta. Ca de obicei avem parte de un soundtrack hip-hop, care include şi piesa lui Young Thug, 2 Chainz, Wiz Khalifa & PnB Rock – Gang Up, cu videoclip mai jos.

Videoclipul include evident maşini nervoase, dar şi un bas care ar face fibra de carbon şi metalul bolizilor să tremure din cauza subwooferului. 2 Chainz are o secţiune mai "cuminte" în piesă, iar Young Thug aduce influenţe reggae atunci când îşi "scuipă" rimele. Artistul PnB Rock contribuie cu un vibe mai pop la refrenul acestui single.

Bifând muscle car-uri roşii şi flăcări scuipate de "crew", parcă îi lipseşte ceva acestui clip. Astfel de videoclipuri includ de obicei şi fete dansând lasciv, care cumva au rămas pe dinafară acum. Astfel, "Gang Up" se poziţionează ca melodie serioasă, imn de crew, antrenant înainte de o cursă cu Camaro-urile. Wiz Khalifa e marele câştigător din această colaborare, având un succes uriaş cu melodia "See You Again" din ultimul film "Fast & The Furious".

După succesul piesei artistul a primit cadou un Dodge Charger de la producătorii peliculei. Prima melodie de pe coloana sonoră a lui "The Fate of the Furious" a apărut cu câteva zile în urmă. Această poartă numele de "Go Off" şi este o creaţie muzicală a lui Travis Scott, Quavo şi Lil Uzi Vert. Şi grupul Migos a pregătit piesa "Seize the Block" pentru pelicula cu Jason Statham, The Rock şi Vin Diesel.

Citește mai multe despre 2 ChainzPnB RockWiz KhalifaYoung Thug
Videoclipuri cu 2 ChainzPnB RockWiz KhalifaYoung Thug
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE