Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BT Live: GOLAN / Ruben Keybo
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi

Videoclip oficial: You+Me - Break the Cycle

"Break the Cycle" este piesa pe care Pink o compune pentru mama ei la 13 ani de la lansarea tranșantului single ”Family Portret”. Lăsând în urmă rănile trecutului, Alicia vorbește acum dintr-o perspectivă matură despre un nou început. "Break the Cycle" este un nou single lansat de You+Me, proiectul folk rock format din Pink și Dallas Green (a.k.a City and Colour).

"Stăteam de vorbă cu Dallas într-un bar și îmi doream mult să compun o piesă despre mama mea. Nu a ieșit tocmai piesa de dragoste la care m-aș fi așteptat, dar este o melodie foarte sinceră, ce exprimă extrem de multe emoții", a povestit Pink într-un interviu acordat Huffington Post.

"Break the Cycle" este cel de-al doilea single lansat de Pink și Dallas Green sub titulatura You+Me. Melodia este extrasă de pe albumul folk rock "rose ave.", un disc înregistrat de cei doi artiști în doar câteva zile.

"Cei doi s-au întâlnit prin intermediul soțului Aliciei, Carey Hart, și au simțit imediat o conexiune din punct de vedere muzical și emoțional. Alicia l-a invitat pe Dallas în Los Angeles pentru a scrie o piesă sau două împreună și la finalul unei săptămâni aveau deja 8 melodii. Așa că au hotărât să termine ceea ce au început și să lanseze un album", a transmis casa de discuri RCA într-un comunicat oficial.

Canadianul Dallas Green compune din 2004 muzică folk și blues rock sub pseudonimul City and Colour. Artistul are pe piață 4 albume de studio, dintre care ultimele două au debutat pe prima poziție în topul discurilor din Canada.

Primul album lansat de Alicia Moore și Dallas Green a.k.a You+Me va fi lansat pe 14 octombrie 2014 sub egida RCA Records. Discul include 10 piese, prima dezvăluită fiind "You and Me".

Tracklist "rose ave."- You+Me (Alicia Moore și Dallas Green):

  1. Capsized
  2. From a Closet In Norway (Oslo Blues)
  3. Gently
  4. Love Gone Wrong
  5. You and Me | Alecia Moore, Dallas Green
  6. Unbeliever
  7. Second Guess
  8. Break the Cycle
  9. Open Door
  10. No Ordinary Love

Citește mai multe despre Dallas GreenPinkyou+me
Videoclipuri cu Dallas GreenPinkyou+me
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE