Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Mauricio Desole și Natalia Lopez la "Românii au talent" 2021Mauricio Desole și Natalia Lopez au creat o poveste pe scena de la "Românii au talent" Alessandro Dănescu la "Românii au talent" 2021"Ne-ai lovit! Nu ne așteptam la așa ceva", i-a spus Andi Moisescu unui concurent la "Românii au talent" - VIDEO Stand-Up RevolutionStand-up Revolution, emisiunea cu Teo, Vio, Costel și Dan Badea în juriu, e prezentată de Ilona Brezoianu și Șerban Copoț VUNK cu Ioana Ignat - Ultimul anuntVUNK și Ioana Ignat - Ultimul anunț Jordan Rudess de la Dream Theater este speaker la Mastering the Music Business 2021 Jennifer LopezJennifer Lopez a fost lăudată de Ben Affleck și Mark Anthony

Videoclip oficial: You+Me - Break the Cycle

"Break the Cycle" este piesa pe care Pink o compune pentru mama ei la 13 ani de la lansarea tranșantului single ”Family Portret”. Lăsând în urmă rănile trecutului, Alicia vorbește acum dintr-o perspectivă matură despre un nou început. "Break the Cycle" este un nou single lansat de You+Me, proiectul folk rock format din Pink și Dallas Green (a.k.a City and Colour).

"Stăteam de vorbă cu Dallas într-un bar și îmi doream mult să compun o piesă despre mama mea. Nu a ieșit tocmai piesa de dragoste la care m-aș fi așteptat, dar este o melodie foarte sinceră, ce exprimă extrem de multe emoții", a povestit Pink într-un interviu acordat Huffington Post.

"Break the Cycle" este cel de-al doilea single lansat de Pink și Dallas Green sub titulatura You+Me. Melodia este extrasă de pe albumul folk rock "rose ave.", un disc înregistrat de cei doi artiști în doar câteva zile.

"Cei doi s-au întâlnit prin intermediul soțului Aliciei, Carey Hart, și au simțit imediat o conexiune din punct de vedere muzical și emoțional. Alicia l-a invitat pe Dallas în Los Angeles pentru a scrie o piesă sau două împreună și la finalul unei săptămâni aveau deja 8 melodii. Așa că au hotărât să termine ceea ce au început și să lanseze un album", a transmis casa de discuri RCA într-un comunicat oficial.

Canadianul Dallas Green compune din 2004 muzică folk și blues rock sub pseudonimul City and Colour. Artistul are pe piață 4 albume de studio, dintre care ultimele două au debutat pe prima poziție în topul discurilor din Canada.

Primul album lansat de Alicia Moore și Dallas Green a.k.a You+Me va fi lansat pe 14 octombrie 2014 sub egida RCA Records. Discul include 10 piese, prima dezvăluită fiind "You and Me".

Tracklist "rose ave."- You+Me (Alicia Moore și Dallas Green):

  1. Capsized
  2. From a Closet In Norway (Oslo Blues)
  3. Gently
  4. Love Gone Wrong
  5. You and Me | Alecia Moore, Dallas Green
  6. Unbeliever
  7. Second Guess
  8. Break the Cycle
  9. Open Door
  10. No Ordinary Love

Citește mai multe despre Dallas GreenPinkyou+me
Videoclipuri cu Dallas GreenPinkyou+me
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE