Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Videoclip oficial: YorGa feat. Brighi - Every drop

Alchimiștii YorGa au intrat în laborator și au pus la punct o rețetă secretă pentru noul single” Every drop”. Acolo au găsit-o pe frumoasa Brighi, alături de care au filmat un videoclip în regia lui Slava Sîrbu, o poveste vizuală fantezistă, inspirată din îndrăgita scriere a lui Hans Christian Andersen - ”Mica sirenă”.
Urmărește-ne pe

Filmările pentru videoclipul ”Every drop” s-au realizat pe parcursul a 24 de ore la Stejari Country Club.

"Chiar după ce am ascultat piesa pentru prima oară, am știut că vreau să fac acest featuring. Mi-a plăcut "Strop de fericire" exact în forma în care era. Mai mult, îmi plăcea tot ce reușea să îmi transmită! Nu am simțit nevoia de a o modifica deloc. Nu am vrut să cânt mai mult pe ea, doar de dragul de a-mi auzi vocea, nu sunt genul. "Strop de Fericire" se încadrează într-un stil muzical prea puțin abordat în România, din păcate. Mi-aș dori ca oamenii să înțeleaga că, de multe ori 3 cuvinte nu înseamnă lipsă de inspirație. 3 cuvinte pot exprima mai mult decât vor putea exprima strofele întortocheate, vreodată. E ca și cum spui 'te iubesc'. Două cuvinte atât de simple, care pot însemna atât de mult, sometimes less is more. În ceea ce privește videoclipul, băieții sunt savanți, iar eu sunt o sirena care, după multe experimente, se va transforma în om pentru că este îndrăgostit de unul dintre doctori. Savanți, sirenă, apă sărată, ce mai, piesa și clipul sunt altă mâncare de pește. :)", declară Brighi.

Single-ul "Strop de fericire / Every drop" este compus de către Gabriel Băruță, unul dintre membrii proiectului YorGa. Cunoscut compozitor, Gabriel este fondatorul trupei Hotel FM, alături de care a participat la Eurovision 2011 cu piesa “Change”. Cel de-al doilea membru al YorGa este Florin Iordache, solist cu sute de concerte la activ. A făcut parte din trupa Krypton și a avut numeroase colaborări cu diferiți artiști, printre care Direcția 5, iar din 2012 este solistul trupei Avenue.

"YorGa este un proiect EDM început anul trecut, când ne-am unit ideile spre a crea un sound fresh, în care ne-am jucat cu tot felul de influențe muzicale: deep house, pop, electro, funk, ideea acestui proiect a fost, de la început, să ne simțim bine cu toții... și, de atunci, snare peste kick, bass peste beat, cu lead-uri și voci, construim proiectul YorGa care ne aduce satisfacție cu fiecare... strop", declară băieții.

Citește mai multe despre BrighiYorGa
Videoclipuri cu BrighiYorGa
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE