Urmărește-ne în Social Media

YorGa - After Party (feat. Brighi)

La începutul anului 2016 băieții de la YorGa continuă petrecerea sfârșitului de 2015 lansând noul single - "After Party", în colaborare cu Brighi. Piesa este promovată printr-un videoclip regizat de Vali Bărbulescu.

Ca și primul single, "Strop de fericire/Every drop", și cel de-al doilea, "After Party" este compus de Gabriel Băruța, de aceasta dată alături de Florin Iordache și Alexandru Gheorghe. Videoclipul este regizat de Vali Bărbulescu și îi surprinde pe cei 3 artiști în mijlocul unui party extravagant.

"”AfterParty” a luat naștere la o petrecere care se apropia de sfârșit, deși starea de party nu se terminase... ca după orice lucru frumos, se cerea o continuare și mai frumoasă. Am hotărât, împreună, să mutam petrecerea, la noi, la studio, unde am expus feeling-ul cum știm noi mai bine, într-o nouă piesa YorGa; ne place să îmbinăm plăcutul cu plăcutul-util. :) ”AfterParty” ne-a adus realmente petrecerea de după petrecere, finalizându-se tot cu un party, cel de la filmările clipului. Muzica bună, că doar e a noastră, fete frumoase, că doar sunt românce, și o stare de bine. Toate în noul clip YorGa", declară cei doi băieți.

"Au trecut sărbătorile de iarnă, am încheiat anul cu un super party de revelion, dar asta nu înseamnă că petrecerea se oprește aici! Alături de YorGa, lansăm o piesă care îți dă senzația că petrecerea va continua și ”After Party”", declară Brighi.

YorGa este un proiect EDM început anul trecut, cu un sound fresh, un joc cu tot felul de influențe muzicale: deep house, pop, electro, funk, iar ideea acestui proiect a fost, de la început, ca toată lumea să se simtă bine. YorGa îi are în componență pe Gabriel Băruța și Florin Iordache, doi muzicieni experimentați. Cunoscut compozitor, Gabriel este fondatorul trupei Hotel FM, alături de care a participat la Eurovision 2011 cu piesa “Change”. Florin este un solist cu sute de concerte la activ. A făcut parte din trupa Krypton și a avut numeroase colaborări cu diferiți artiști, printre care Direcția 5, iar din 2012 este solistul trupei Avenue. În 2015, pe lângă proiectul YorGa, Florin a lansat single-ul "Zâmbește".

Pentru Brighi, piesele “Strop de fericire / Every drop” marchează a doua colaborare din 2015, după featuring-ul cu Silviu Pașca pentru piesa "Motivul meu". La sfârșitul anului, Brighi a lansat single-ul "Invizibilă", prima piesă compusă de artistă, însoțită de un videoclip cu o poveste cinematografică cutremurătoare.

Comentarii