Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Videoclip oficial: Yogi & Skrillex - Burial (feat. Pusha T, Moody Good, TrollPhace)

Yogi a colaborat cu Skrillex, Moody Good și TrollPhace pentru o nouă versiune a piesei ”Burial”. Single-ul vine însoțit de un videoclip regizat de Grant Singer.

“Piesa ”Burial””, în varianta inițială, a fost lansată în 2014, fiind unul dintre hiturile anului precedent. Pentru noua versiune, Yogi a colaborat cu Skrillex, TrolPhace și Moody Good, single-ul reeditat având premiera la  Beats 1 Radio, în cadrul show-ului găzduit de Zane Lowe.

Clipul ce acompaniază melodia a fost regizat de Grant Singer, ce a mai colaborat cu Vic Mensa, Sky Ferreira, The Weeknd, Kendrick Lamar și Kanye West. În videoclip apare și fostul "băiat rău" al NBA-ului, Dennis Rodman.

Piesa originală a lui Yogi s-a bucurat de o expunere foarte bună în media, fiind inclusă în trailerele mult anticipatului film “”Entourage””, precum și în cel al seriei HBO ”“Ballers”. ”“Burial”” s-a regăsit și pe coloana sonoră a seriei UFC “Road to The Octagon”, dar și în cel mai recent trailer de promovare a parteneriatului Adidas/Real Madrid 2015-2016.

Atunci când nu colaborează cu Yogi, Skrillex se ocupă și de proiectul Jack Ü, fondat alături de Diplo. Recent, duo-ul a dezvăluit videoclipul piesei ”Where Are Ü Now”, înregistrată împreună cu Justin Bieber. Melodia a ocupat poziții fruntașe în topuri încă din luna martie, fiind o surpriză plăcută pentru cei doi producători. Videoclipul a fost și el bine primit de către public, cumulând, în doar câteva ore, 3 milioane de vizualizări.

Citește mai multe despre SkrillexYogi
Videoclipuri cu SkrillexYogi
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE