Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

Videoclip oficial: Yogi feat. Shift & Ruby - Înghețata

Pentru zilele toride și nopțile fierbinți, Yogi, Shift și Ruby ne propun o "Înghețată" pe ritmuri muzicale, ambalată într-un videoclip "delicios" și distractiv, în regia lui Cercel Lazăr.

Yogi are în videoclip rolul de vânzător de înghețată, la o gelaterie de pe malul mării, iar Shift este barman. Amândoi se îndrăgostesc de Ruby, fata inabordabilă cu "inima de gheață".

"Ne-am distrat foarte tare la filmările videoclipului. Nici nu am simțit oboseala, pentru că am râs împreună cu Shift si Ruby, care sunt niste oameni foarte muncitori, dar si foarte distractivi. Videoclipul este in concordanta cu piesa si te duce cu gandul la ceea ce inseamna vara - nebunie, distractie si indragosteala!", povesteste Yogi.

Timp de câteva zile, Yogi, Shift și Ruby s-au distrat copios la filmările videoclipului "Înghețată". Cei trei s-au plimbat cu trotineta cu motor și cu barca pe stradă, prin Mamaia.

"Fratele Yogi, zis și muncă & ambiție, e omul cu cea mai mare pasiune pentru muzică, te intreabă mereu lucruri, iar în timp ce îi răspunzi, tu ești cel care învață, de fapt, de la el. Yogi e #bagabontis!”, spune Shift.

Chiar dacă “Înghețata” este primul său single, Yogi, pe numele său adevărat, Ionuț Marius Vasilache și-a început cariera în studiourile deMoga și este unul dintre producătorii hiturilor Shift feat. Marius Moga - “Sus pe toc”, Adda - “Îți arăt că pot” sau What's Up - "Taxi".

"Yogi și Shift sunt doi oameni foarte dragi și apropiați de "inima și sufletul" meu. I-am cunoscut în urmă cu 4 ani, când toți 3 eram la început de drum și ne sfătuiam și susțineam reciproc.
Puteți să vă dați seama cât de fericita sunt ca, dupa atat timp, fiecare dintre noi a reusit in ceea ce si-a propus, iar acum am ajuns sa pregatim impreuna cea mai savuroasa ", spune Ruby, care a lansat recent piesa "Tu - Inima si Sufletul".

Single-ul “Înghețata” este compus de către Yogi, Shift, Marius Moga, David Ciente și Antonio Nicolas Anghel, iar extra topping-ul este alcătuit din interpretarile lui Shift și Ruby.

Citește mai multe despre RubyShiftYogi
Videoclipuri cu RubyShiftYogi
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE