Urmărește-ne în Social Media

YES - Future Memories

Trupa de prog rock Yes a lansat un nou videoclip, ce trece în revistă anii de glorie ai formației. Single-ul ”Future Memories” se regăsește pe un nou material de studio - ”The Quest”.

"The Quest" este cel de-al 22-lea album de studio al trupei britanice Yes și este primul album înregistrat cu Billy Sherwood de la apariția discului "The Ladder" (1999), acesta înlocuindu-l pe Chris Squire, ce a murit în 2015. Noul album al formației este, totodată, primul disc înregistrat fără niciun membru din componența originală a trupei, în prezent trupa activând în formula: Jon Davison (voce), Steve Howe (chitară), Alan White (tobe), Billy Sherwood (bas) și Geoff Downes (clape).

"Cea mai mare parte a noilor piese au fost scrise spre finalul anului 2019, iar restul în 2020", spune chitaristul și producătorul albumului, Steve Howe. "Am apelat la mai multe orchestrații pentru a îmbunătăți și a accentua sound-ul acestor noi înregistrări, sperând că aceste schimbări, împreună cu o serie de solo-uri instrumentale expansive vor câștiga atenția ascultătorilor noștri."

"Future Memories", care se regăsește pe albumul "The Quest", a fost compusă de vocalistul Joe Davison. În tracklist-ul albumului se regăsesc, în total, 11 piese. Albumul a fost lansat pe 1 octombrie și a primit, în mare parte, recenzii pozitive.

PUBLICITATE
Comentarii