Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Câștigă o invitație dublă la concertul Tom Jones de la Cluj-Napoca INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Tom Jones
INFO CONCERT:
Garbage
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour

Videoclip oficial: YellLow – Word Around Town

YellLow a lansat videoclipul noului single ”Word Around Town”. Piesa a fost produsă de Alex Cotoi, regia clipului fiind semnată de Barna Nemethi.

În timpul petrecerii de lansare “YellLow - Word Around Town", papilele gustative ale spectatorilor au descoperit un twist nou, nedefinit, sub forma unui videoclip fără filtru, real, și cât se poate de ironic. Regizorul Barna Nemethi livrează un contrast subiect-cadru care pune la îndoială majoritatea reperelor estetice media, așa cum toate ipostazele autentice ar face-o, într-o industrie cosmetizată.

“Piesa este o cireașa îngrijită timp de un an în mâinile atente ale omului din spatele aventurilor noastre anterioare, “Scream” și “Crimson”. Alături de domnul Alex Cotoi, spargem tiparele unui electro educat, cu un ritm special, abraziv, autohton, balansat. Nu putem să spunem decât că a meritat așteptarea. Mulțumim Barna Nemethi & deFilm Crew, sunteți curați, frumoși și curajoși. Le mulțumim fetelor noastre (Diana, Raluca, Nelia, Bianca), prime balerine, pentru că au acceptat provocarea și au mers cu noi prin Bucureștiul glorios, fioros, rău famat, fermecător. Peaches! You guys are awesome like pandas!” - YellLow

Citește mai multe despre YellLow
Videoclipuri cu YellLow
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE