Urmărește-ne în Social Media

YellLow - Put It On Top ft. Geneva

YellLow a lansat videoclipul noului single "Put It On Top". Melodia este compusă de grup împreună cu Geneva și Cristian Târcea, iar clipul este regizat de Andrei Stan.

“Piesa (”Put It On Top”) a fost împachetată, cu fundă, într-un studio prin care mișunau artiști autohtoni de toate felurile. Ne-am împrietenit în perioada aia cu multă lume, iar Geneva (o știți probabil sub numele JJ, mad hip hop flow) a venit în cabina de studio fără o invitație în prealabil, condusă doar de vibe-ul french-cool pe care-l auzea. Strofa ei s-a tras pe loc, în 30 de minute maxim. Producătorul este Cristian Tarcea și cu el încă mai dezbatem dacă tema de pe “Put It On Top” este cea mai catchy temă pe care a scris-o până acum. Au tras cu urechea și ne-au influențat pozitiv starea atât Alex Cotoi, cât și Alexandra Stan.”

“Pe parcursul câtorva zile am făcut un all star session și a iesit ceea ce ascultați acum, cu drag. Clipul, făcut de Andrei Stan, s-a nimerit să fie filmat în plină furtună de fulgere, pe o autostradă care nu a fost deschisă traficului încă. Raluca Netca ne-a lăsat cu gura căscată pe tot parcursul filmărilor. Ea este singurul personaj recurent în ultimele noastre clipuri. Simțim că avem o apropiere frumoasă, ea transmite ceea ce este YellLow în 2016, cu mult sex appeal și class. One love!” - YellLow

YellLow a apărut la începutul anului 2010, însă primele luni au adus cu sine mai multe schimbări în componența trupei. Odată definitivată formula, cei patru membri au lansat și primele single-uri: „Crimson”, în iunie 2012, „Scream”, câteva luni mai târziu, la începutul lui 2013. Apoi au urmat „Word Around Town”, pe final de 2014 şi "Out Of Me" în 2015.

Trupa este formată din Andi (keyboard, samples & FX), Luiza (vocals), Radu (bass) și Alex (drums) și este, după cum se prezintă chiar ei, un „fusion între două concepte diferite și, de asemenea, sunetul luminos, optimist, fericit, dinamic al culorii ce-i reprezintă.”

Comentarii