Urmărește-ne în Social Media

YellLow feat. Skizzo Skillz - Junky

Proiectul YellLow a revenit cu single-ul “Junky”, înregistrat în colaborare cu Skizzo Skillz. Melodia este ”light, de vară târzie, amețitoare” și vine împreună cu un videoclip filmat în Italia.

Piesa “Junky” păstreaza elementele eclectice, caracteristice YellLow, mai ales că varianta lui Skizzo este în limba română, iar partea Luizei este în limba engleza. Piesa este compusa de Luiza Popescu și Andi Petreanu (doi dintre membrii proiectului), dar și de Skizzo Skillz și Cristian Tarcea, alături de care YellLow a lucrat și la single-ul “Put It On Top”.

Videoclipul a fost filmat în regia lui Silviu Mîndroc într-o locație spectaculoasă din Italia, un spațiu poetic care punctează perfect notele track-ului.

“Pe Skizzo Skillz l-am cunoscut fix când s-a mutat în București, din 'Timishwawa'. El căuta o trupă de live, noi căutam un front-man cu atitudine. Ne-am întâlnit undeva la mijloc cu un freestyle trip-hop, live, în primul lui concert dintr-un club al capitalei. Ce vremuri! 7 ani mai târziu, mutam munții împreună din Cinque Terre în România.

Piesa (”Junky”) e light, de vară târzie, amețitoare, ca un pahar de șampanie. Pentru a filma clipul, am fost într-o locație grozavă, unde am avut parte de cea mai fun filmare ever, pentru asta le mulțumim tuturor celor implicați. Vom lansa mai multe variante ale aceste piese, atât în țară, cât și câteva surprize pe alte meleaguri. We are blessed and loved. Take care", au adăugat membrii YelLow.

O fuziune de 2 concepte antonime, yell (digital) și low (bass), îmbinate optimist și dinamic, YellLow este un proiect electro-pop, format din Andi (clapa, samples & FX), Luiza (voce), Radu (bass) și Alex (tobe). "Crimson", "Scream", “Put it On Top” sau “BLVD” sunt doar cateva dintre piesele lansate până acum de YellLow.

Skizzo Skillz este unul dintre cei mai nonconformiști trapperi din România. A lansat de-a lungul timpului mai multe piese care au devenit hituri. Artistul nu este la prima colaborare, una dintre cele mai cunoscute fiind colaborarea cu Karie. Single-ul „Bini di tăt” a devenit rapid viral și indispensabil la toate petrecerile.

PUBLICITATE
Comentarii

Muzică și film

Smiley, Speak, Nicole Cherry și Nosfe apar în comedia "Legații", lansată pe Netflix - TRAILER

Filmul "Legații", o comedie în regia lui Iura Luncașu, cu o distribuție plină de vedete, s-a lansat în exclusivitate pe Netflix. Te invităm să citești mai multe detalii și să urmărești trailerul peliculei.

Publicat

pe

Trailer "Legații"
Trailer "Legații" │ FOTO: captură YouTube / Netflix Romania

"Legații" spune povestea unui grup de colegi care ajunge la munte, în teambuilding, toți fiind pregătiți pentru un weekend specific corporatiștilor. După o noapte în care petrec, aceștia află la micul dejun, de la Răzvan, CEO-ul companiei, că de data asta urmează să facă ceva aparte. Mai exact, să plece într-o drumeție de 24 de ore pe un traseu de munte, însă nu oricum, ci legați între ei cu o sfoară. Obiectivul este să ducă la capăt acest experiment, fără ca cineva să se dezlege. Unii dintre ei protestează, dar până la urmă își iau minimul necesar, se leagă la o distanță de doi metri între ei și pleacă la drum.

"A fost un proiect foarte ambițios, din punctul meu de vedere, pentru că a fost pentru prima dată când mi-am forțat puțin strategiile. M-am orientat spre o zonă în care îmi doresc să ajung, respectiv cea de smart content. Nu mai sunt subiecte ușurele, facile. Am ales un subiect care să provoace audiența. Mi s-a părut cu atât mai interesant că distribuția a reacționat foarte bine la această idee și că nu eram eu singurul nebun care voia să facă altceva. Totul a fost spectaculos la filmări, cu o energie foarte, foarte bună. Pe de altă parte, a fost un proiect ca toate celelalte, pentru că a fost un proiect de suflet", a declarat regizorul Iura Luncașu.

Distribuția filmului adună nume cunoscute ca Smiley, Speak, Ștefania, Nicole Cherry, Skizzo Skillz, Keed, LU-K Beats, Super ED și Nosfe. Evident, "Legații" vine și cu o coloană sonoră actuală, pe care se vor auzi Smiley, Șatra B.E.N.Z, Skizzo Skillz, Nicole Cherry, Bruja, Jean Gavril, Amuly, August Day și Tobi Ibitoye. Una dintre piesele de pe soundtrackul acestuia este "Bani mulți (Fii tot ce poți)", lansată recent de Smiley în colaborare cu Șatra B.E.N.Z.

"Legații" este produs de Luca's Art Film, Next Spot, Arc Pictures și HaHaHa Production, și poate fi urmărit exclusiv pe Netflix.

TRAILER "Legații":

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< mai 2022 >>
lmmjvsd
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5