Urmărește-ne în Social Media

YellLow feat. Skizzo Skillz - Junky

Proiectul YellLow a revenit cu single-ul “Junky”, înregistrat în colaborare cu Skizzo Skillz. Melodia este ”light, de vară târzie, amețitoare” și vine împreună cu un videoclip filmat în Italia.

Piesa “Junky” păstreaza elementele eclectice, caracteristice YellLow, mai ales că varianta lui Skizzo este în limba română, iar partea Luizei este în limba engleza. Piesa este compusa de Luiza Popescu și Andi Petreanu (doi dintre membrii proiectului), dar și de Skizzo Skillz și Cristian Tarcea, alături de care YellLow a lucrat și la single-ul “Put It On Top”.

Videoclipul a fost filmat în regia lui Silviu Mîndroc într-o locație spectaculoasă din Italia, un spațiu poetic care punctează perfect notele track-ului.

“Pe Skizzo Skillz l-am cunoscut fix când s-a mutat în București, din 'Timishwawa'. El căuta o trupă de live, noi căutam un front-man cu atitudine. Ne-am întâlnit undeva la mijloc cu un freestyle trip-hop, live, în primul lui concert dintr-un club al capitalei. Ce vremuri! 7 ani mai târziu, mutam munții împreună din Cinque Terre în România.

Piesa (”Junky”) e light, de vară târzie, amețitoare, ca un pahar de șampanie. Pentru a filma clipul, am fost într-o locație grozavă, unde am avut parte de cea mai fun filmare ever, pentru asta le mulțumim tuturor celor implicați. Vom lansa mai multe variante ale aceste piese, atât în țară, cât și câteva surprize pe alte meleaguri. We are blessed and loved. Take care", au adăugat membrii YelLow.

O fuziune de 2 concepte antonime, yell (digital) și low (bass), îmbinate optimist și dinamic, YellLow este un proiect electro-pop, format din Andi (clapa, samples & FX), Luiza (voce), Radu (bass) și Alex (tobe). "Crimson", "Scream", “Put it On Top” sau “BLVD” sunt doar cateva dintre piesele lansate până acum de YellLow.

Skizzo Skillz este unul dintre cei mai nonconformiști trapperi din România. A lansat de-a lungul timpului mai multe piese care au devenit hituri. Artistul nu este la prima colaborare, una dintre cele mai cunoscute fiind colaborarea cu Karie. Single-ul „Bini di tăt” a devenit rapid viral și indispensabil la toate petrecerile.

Comentarii