Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Afiș Zilele Bucureștiului 2019INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2019: Schiller, Waldeck
INFO CONCERT:
Apocalyptica
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
Deep Purple

Videoclip oficial: YellLow - BLVD

Trupa YellLow ne atrage atenția cu privire la falsa realitate ce ne este prezentată pe ”bulevardele internetului”. Noul single se numește ”BLVD” și este acompaniat de un videoclip regizat de SAN.

“Trăim într-o iluzie. Tu nu ești avatarul tău digital, nu-ți găsești dragostea prin aplicații și nu întreții prieteniile apropiate pe un chat. Dacă vrei ceva real, trebuie să lucrezi pentru asta! Pe bulevardele internetului, toată lumea pare fericită, iar noul standard de împlinire ajunge să se învârtă, subconștient, undeva între mașini, oameni frumoși, excursii scumpe, meditație și sport, avocado și prosecco. Trăim într-o iluzie! Pregătește-te. Fake news.” – YellLow

YellLow a apărut la începutul anului 2010, însă primele luni au adus cu sine mai multe schimbări în componența trupei. Odată definitivată formula, cei patru membri au lansat și primele single-uri: „Crimson”, în iunie 2012, „Scream”, câteva luni mai târziu, la începutul lui 2013. Apoi au urmat „Word Around Town”, pe final de 2014 şi "Out Of Me" în 2015.

Trupa este formată din Andi (keyboard, samples & FX), Luiza (vocals), Radu (bass) și Alex (drums) și este, după cum se prezintă chiar ei, un „fusion între două concepte diferite și, de asemenea, sunetul luminos, optimist, fericit, dinamic al culorii ce-i reprezintă.”

Citește mai multe despre YellLow
Videoclipuri cu YellLow
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE