Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Snoop Dogg

Videoclip oficial: Years & Years - Sanctify

Trupa Years & Years a lansat o nouă piesă, "Sanctify", care va face parte de pe cel de-al doilea album de studio. Vă invităm să aflați mai multe detalii în articolul de mai jos

Povestea din videoclipul piesei "Sanctuary" ne plasează într-un cadru imaginar, un posibil scenariu desprins din viitor, în care oamenii sunt doar niște curiozități pentru androizii rămași pe planetă.

Olly Alexander, solistul Years & Years a făcut mai multe declarații despre piesă:

"Videoclipul pentru <Sanctuary> spune povestea unei metropole din viitor, denumită Palo Santo. Face parte dintr-un puzzle mai mare, cu care îmi doresc să pun în dilemă oamenii, iar în același timp să îi încânte într-un mod senzual și misterios."

Acesta a mai adăgat:

"Am ascuns mai multe indicii în videoclip, în mod special, și îmi doresc ca oamenii să vină cu propriile lor interpretări, vreau ca ei să pornească în călătoria asta cu mine și să dea frâu liber imaginației."

Ca stil muzical, Years & Years combină ritmuri de electropop, R&B și elemente house caracteristice anilor '90. În 2015, piesa "King" a urcat în top zece în mai multe clasamente din Australia, Austria, Bulgaria, Danemarca, Germania, Luxemburg, Olanda, Irlanda sau Elveția. "Communion", lansat în 2015, primul lor material discografic, s-a bucurat de un mare succes, devenind numărul unu în Marea Britanie. Mai multe detalii despre viitorul lor album vor fi disponibile în curând.

Years & Years au fost pentru prima oară în România în 2016, în cadrul Summer Well, iar un an mai târziu au venit din nou la Neversea.

 

Citește mai multe despre Years and Years
Videoclipuri cu Years and Years
Publicat de Ispas Ingrid, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE