Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Whitney HoustonUn videoclip Whitney Houston a depășit pragul de un miliard de vizualizări pe YouTube GenesisGenesis a început repetițiile pentru turneul de reunire din 2021 - FOTO Adele la SNLCum s-a descurcat Adele la SNL, în calitate de gazdă și comediant - VIDEO Concurenții care au trecut de cel de-al șaptelea episod X Factor 2020 - captură ecranA șaptea rundă de audiții de la X Factor 2020 a prezentat noi concurenți cu voci remarcabile Vulpoiul pe scena Masked SingerCosti Ioniță a fost Vulpoiul de la Masked Singer Iulian Canaf în audițiile de la X Factor 2020Iulian Canaf a impresionat din nou cu o interpretare blues, de data aceasta la X Factor 2020

Videoclip oficial: Years & Years, MNEK - Valentino

Years & Years și MNEK lansează piesa „Valentino”, o colaborare ce a luat naștere natural între cei doi artiști pe care îi leagă o prietenie longevivă. Vă invităm să urmăriți videoclipul în articol.

„Valentino” este un material cu un ritm molipsitor, inspirat de flamenco, ce induce o stare de bine și reușește să transpună prin versuri povestea dintre doi îndrăgostiți care și-au greșit reciproc, încurcându-se unul pe celălalt, până în inevitabilul punct al despărțirii.

Years & Years și MNEK au scris piesa anul trecut, iar „Valentino” a ajuns să fie unul dintre cele mai apreciate materiale pe care fanii le-au putut auzi în cadrul câtorva spectacole ale turneului Years & Years.

„Eu și Uzo am fost inspirați să scriem acest cântec cu gândul la băieții neserioși care ne-au rănit în trecut. Sunt bucuros să am un prieten ca Uzo - cineva cu care să vorbesc atunci când sunt supărat și dezamăgit în dragoste, iar faptul că acum am ajuns să lucrez cu el este sinonim cu ieșitul în oraș. Îl știu pe Uzo de mulți ani și sunt conștient de talentul lui. Sper ca piesa să rezoneze cu toată lumea, indiferent de orientarea sexuală - cu toții știm un Valentino! - și sunt atât de mândru de această piesă, tocmai pentru că este așa gay. Doi bărbați care cântă despre un băiat este, din păcate, încă un lucru neobișnuit și de aceea sunt fericit că am putut să lansez acest cântec cu MNEK.”, a declarat Olly Alexander, solistul trupei Years & Years.

Videoclipul ce va acompania piesa îi întruchipează pe cei doi prieteni în demersul lor de a salva și curăța lumea de acești infami „Valentino” și a fost filmat în timpul turneului „Palo Santo”, la Stockholm, fiind regizat de Olly, Uzo și Jordan Rossi.

„Olly a devenit un adevărat prieten al meu și m-am simțit genial să produc, scriu și cânt această piesă în compania lui. M-a invitat să interpretăm piesa în câteva spectacole din cadrul turneului Years & Years și a fost minunat.”, a completat MNEK.

Palo Santo

Trupa Years & Years a lansat albumul "Palo Santo" în vara lui 2018, odată cu scurtmetrajul cu același nume, regizat de Fred Rowson, cu Olly Alexander, Dame Judi Dench, Ben Wishaw și actorul thailandez Vithaya Pansringarm în rolurile principale.

Influențele britpop ale trupei Years & Years sunt inconfundabile și stau la baza sound-ului distinct care au consacrat-o și care se consolidează odată cu cel de-al doilea album, “Palo Santo”. Pe acest album se poate resimți și o influență ușor tribală, care duce cu gândul la o comunitate distinctă, separată de societatea actuală, în care minoritatea devine majoritate și toate lumea este binevenită pentru că nu există preconcepții.

O mare parte din merit îi revine solistului Olly Alexander, un frontman desăvârșit, care își asumă din plin responsabilitatea de pop star. Personalitatea lui Olly se reflectă în albumul “Palo Santo” și prin varietatea de colaborări abordate, cu artiști precum Kid Harpoon, Greg Kurstin, Julia Michaels și Justin Trantor.

Citește mai multe despre Years and Years
Videoclipuri cu Years and Years
Publicat de Ispas Ingrid, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE