Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Metallica
Trupa Metallica (2018)Metallica revine la București în august 2019 - DETALII BILETE INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz

Videoclip oficial: Years & Years - If You're Over Me

Years & Years ne dezvăluie un nou fragment din universul albumului ”Palo Alto”. Cel mai recent single al grupului se numește ”If You're Over Me” și este o piesă de dragoste ce vorbește despre sentimentele contradictorii dintr-o relație teoretic încheiată. Melodia este acompaniată de un videoclip intrigant, în care Olly Alexander se află în centrul unui triunghi amoros.

După ”Sanctify”, Years & Years continuă promovarea noului album ”Palo Alto” cu piesa ”If You're Over Me”, ale cărei versuri despre sentimente contradictorii prind semnificații noi în videoclip, acesta exploatând subiecte sensibile despre triunghiuri amoroase și bisexualitate.

Discul ”Palo Alto” este cel de-al doilea din cariera grupului Years & Years și este, conform spuselor solistului Alexander,”cea mai bună versiune a ceea ce putea fi”.

“M-am simțit, fără îndoială, destul de copleșit gândindu-mă <<Of, n-o să putem s-o scoatem la capăt>>, iar în anumite momente a fost chiar dificil. Am vrut să iasă cea mai bună versiune a ceea ce putea fi, știi? Așa că am pus destul de multă presiune pe mine”, a mărturisit Alexander într-un interviu acordat pentru Billboard.

Palo Alto” va fi lansat pe 6 iulie. Materialul conține 14 piese noi, la a căror producție au lucrat Greg Kurstin Mark Ralph, Kid Harpoon și Two Inch Punch, printre alții.

Tracklist ”Palo Alto” - Years & Years:

 1. Sanctify
 2. Hallelujah
 3. All For You
 4. Karma
 5. Hypnotised
 6. Rendezvous
 7. If You're Over Me
 8. Preacher
 9. Lucky Escape
 10. Palo Santo
 11. Here
 12. Howl
 13. Don't Panic
 14. Up In Flames

Years & Years a susținut primul concert în România în 2016, în cadrul Summer Well, un an mai târziu revenind în țara noastră, cu prilejul festivalului Neversea.

Citește mai multe despre Years and Years
Videoclipuri cu Years and Years
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE