Urmărește-ne în Social Media

Years & Years - Crave

Years & Years a lansat piesa "Crave", împreună cu videoclipul oficial, în care apar câțiva dintre membrii show-ului „It's A Sin" (Omari Douglas, Nathaniel Hall, David Carlisle), precum și Munroe Bergdof. Melodia anunță lansarea albumului "Night Call".

O piesă de dans îndrăzneață despre acceptarea submisiunii până în punctul în care devine o rutină, "Crave", spune Olly, "este un mod jucăuș de a incapsula energia sexuală tulburată pe care mi-am dorit-o întotdeauna. Am fost dominat de relații toxice și am simțit că ar fi interesant să răstorn situația." Piesa poate fi considerată un sneak peek kinky si riscant, iar Olly Alexander își folosește platformele pentru a sifda granițele mainstream ale celebrității.

"Crave" se regăsește pe albumul "Night Call", care va fi lansat pe 7 ianuarie 2022 și care este disponibil pentru pre-comandă. Începând de la artwork-ul remarcabil, până la sunetul euforic și întinerit, "Night Call" este un nou capitol palpitant pentru Years & Years. Inspirat de artiști precum Sylvester și French House, în centrul albumului se află o "muză sirenă" - o frumoasă figură care îi atrage pe bărbați către moarte, acest album este parțial despre căutarea unei iubiri (sau a unui iubit), focusându-se pe găsirea puterii în interiorul tău. Întruchipând noua perspectivă a unui personaj – precum Richie în "It's A Sin" – care a influențat foarte mult și stilul de scris al lui Olly, cu piese care estompează granița între realitate si fantezie, dar care au în comun explorarea vieții queer.

Hedonistic și evazionist, "Night Call" surprinde bucuria și anticiparea de dinainte de a ieși în oraș.

"Am scris dintr-un spațiu fantastic, prins între aceiași patru pereți. Am vrut să găsesc cât mai multă plăcere posibilă în muzică." - Olly Alexander

Sub numele de Years & Years, Olly Alexander a devenit unul dintre popstar-urile cele mai remarcate din lume. Pe lângă două albume de mare succes, cântărețul, actorul, icon al modei și al culturii, a fost nominalizat la 5 premii Brit Award, a depășit 4.4 miliarde de stream-uri la nivel global, și a avut concerte la O2 și Wembley Arenas, în Londra.

Publicat

pe

PUBLICITATE
Comentarii