Urmărește-ne în Social Media

Years & Years - All For You

Years & Years a lansat videoclipul single-ului ”All For You”. Clipul reprezintă cea de-a treia parte a materialului vizual ce însoțește universul celui de-al doilea album al trupei, „Palo Santo”.

O perspectivă generală asupra lumii create de „Palo Santo” este trasată deja de single-urile „Sanctify” și „If You’re Over Me”. Videoclipul „All For You” valorifică ideea antitezei dintre bine și rău prin etalarea complexității ființei umane. În lumea lui Olly Alexander, uitarea unui iubiri toxice se poate produce doar prin apel la resuscitarea demonilor interiori, prin renaștere spirituală și lupta împotriva obsesiilor și amintirilor, ce par a diminua până la disoluție orice mecanism al voinței.

Years & Years a devenit un etalon în ceea ce privește promovarea stilului pop, iar „Palo Alto” nu este decât o altă dovadă a ascensiunii trupei pe scena muzicală globala. Nucleul acestei inițiative este chiar Olly Alexander, un artist prin excelență, care vede dincolo de responsabilitățile sale de persoană publică și star pop.

Amprenta personală a solistului este reflectată și în amestecul colorat de colaborări, regăsit pe albumul „Palo Santo”, printre care se numără și câteva cu Kid Harpoon, Greg Kurstin, Julia Michaels și Justin Trantor, Steve Mac, Jessie Shatkin si Sarah Hudson. Sunetul noului material Years & Years este unul inedit, presărat cu accente tribale, ce deschide porțile către o altfel de lume, în care oricine este bine-venit.

PUBLICITATE
Comentarii

Muzică nouă

Years & Years revine cu "Starstruck", prima piesă nouă din ultimii trei ani - AUDIO

"Starstruck" este noul single Years & Years, ce este disponibil acum pe toate platformele de streaming, iar videoclipul va avea premiera luni, 12 aprilie. Te invităm să-l asculți.

Publicat

pe

Artwork Years & Years - Starstruck
Artwork Years & Years - Starstruck │ FOTO: captură YouTube

Statutul de muzician al lui Olly capătă noi valenţe în melodia "Starstruck", un nou imn pop-dance despre conexiunea umană, dar şi despre cosmos. Totodată, piesa precede debutul lui Olly Alexander din serialul "It's A Sin", proiect care a adunat peste 18 milioane de vizionari din ianuarie până în prezent şi a stabilit un record de vizionări pentru platforma prin care a fost lansat.

"<<Starstruck>> s-a întâmplat într-o noapte, într-un studio din mediul rural, din afara Londrei. Nu mi-am putut aminti ultima dată când am văzut atât de multe stele, te obișnuiești să nu fie acolo când locuiești în oraș. Întrucât trebuie să ne oprim cu toții, tot ce am vrut să fac este să ieșim și să dansăm. Așa că am pus toată acea energie acumulată în muzică. <<Starstruck>> este despre graba pe care o ai când ești cu cineva de care eşti îndrăgostit cu adevărat, este despre a te menține pe un vibe pozitiv şi de a nu lăsa persoana respectivă să plece. La fel ca majoritatea dintre noi, am petrecut anul trecut acasă și am vrut să creez ceva super pozitiv și distractiv pentru ca noi, oamenii, să dansam. Orice am face sau oriunde ne-am afla în viață, cred că toți merităm trei minute de extaz interstelar", a declarat Olly.

AUDIO: Years & Years - Starstruck

Olly Alexander a devenit unul dintre cei mai îndrăgiți artiști ai lumii. Două albume de succes, nominalizări la cinci categorii Brit Awards și numeroase turnee sold-out alături de Years & Years, Olly a devenit o voce puternică în a susţine argumente despre sănătatea mintală, dar şi în a vorbi deschis despre comunitatea LGBTQ+. Acest lucru a fost marcat de o serie de momente deosebite, de la discursul lui Alexander la Glastonbury, în 2016, ca urmare a evenimentelor din Orlando până la documentarul său BBC "Olly Alexander: Growing Up Gay", plus lumea amețitor de creativă din jurul "Palo Santo" (un disc care a sosit cu un scurtmetraj ambițios cu Judi Dench și Ben Whishaw în rolurile principale).

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< sept. 2021 >>
lmmjvsd
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3