Urmărește-ne în Social Media

Years & Years - 100% Pure Love (Official Visualiser)

Years & Years a lansat o nouă versiune a celebrului cântec "100% Pure Love", al lui Crystal Waters. Melodia este disponibilă în articol, te invităm să o asculți.

Olly Alexander aka Years & Years a avut un an plin de reușite muzicale. După ce a lansat cel de-al treilea album din carieră, "Night Call", muzicianul a lansat o reinterpretare a piesei "100 % Pure Love". Melodia va fi coloana sonoră pentru campania publicitară de sărbători din 2022 a lanțului de magazine Target.

"Vocea lui Crystal în original este atât de captivantă, are o energie atât de specială și asta m-a inspirat cu adevărat când am venit să-mi înregistrez vocea. Sper cu adevărat că oamenilor le place, are un mesaj atât de pozitiv și o senzație de eliberare... Îmi place!", a declarat Olly Alexander.

Years & Years continua turneul "The Night Call Tour" cu o serie de concerte în Australia. Vara aceasta, muzicianul a urcat pe scena festivalului Glastonbury, dar și pe Wembley Arena din Londra.

Albumul "Night Call" surprinde influența lui Olly Alexander asupra pop-ului modern dintr-o nouă perspectivă îndrăzneață. Pe lângă albumele de mare succes, cântărețul a fost nominalizat la 5 premii Brit Award, a depășit 4.4 miliarde de stream-uri la nivel global, și a avut concerte de succes la O2 și Wembley Arena în Londra. Pe parcurs, Olly a devenit o voce neînfricată a noii generații referitoare la discuții importante despre sănătatea mintală și problemele care afectează comunitatea LGBTQ+, toate acestea regăsindu-se și pe albumul "Night Call".

Comentarii