Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 Daniel Rocca în concertul FIRMA din Club Control din Bucuresti pe 2 aprilie 2015Câștigă o invitație dublă la concertul FiRMA din 25 octombrie 2018 Câștigă o invitație dublă la concertul Direcția 5 din 25 octombrie 2018 INFO CONCERT:
Ed Sheeran
INFO CONCERT:
Acadelia
INFO CONCERT:
BT Live: Cuibul / Soul Serenade
INFO CONCERT:
David Duchovny

Videoclip oficial: Years & Years - Meteorite

Years & Years a lansat videoclipul piesei „Meteorite”. Single-ul este extras de pe albumul care face parte de pe coloana sonoră a filmului „Bridget Jones's Baby”.

În videoclipul pentru „Meteorite”, solistul trupei Olly Alexander este îmbrăcat într-un costum care conține 86.000 de cristale Swarovski.

„Este o onoare să merg pe urmele eroinelor mele - Britney, Beyonce - și să fiu împodobit cu zeci de cristale orbitoare!”, declară Alexander

De curând, trupa a confirmat într-o conferință de presă că va începe să lucreze la cel de-al doilea album din carieră. Acesta îi va urma celui de anul trecut, care a atins și locuri fruntașe în topuri, „Communion”.

Personajul principal din „Bridget Jones's Baby” este interpretat de actrița Renee Zellweger. Ea încearcă să-și continue cariera de producător după despărțirea de Mark Darcy (Colin Firth). Rămâne însărcinată după ce-l întâlnește pe noul iubit, Jack Qwant (Patrick Dempsey), dar nu este sigură cine este de fapt tatăl. În film mai apar Jim Broadbent și Emma Thompson.

Pe coloana sonoră a filmului mai apare și noul cântec al lui Ellie Goulding, „Still Falling For You”. Alți artiști care mai apar pe albumul de 19 piese sunt Lily Allen, Ed Sheeran, Jess Glynne, Tiggs Da Author, Annie Lennox, House Of Pain și Sister Sledge.

Citește mai multe despre Years and Years
Videoclipuri cu Years and Years
Publicat de Iolanda Grecu, Redactor, pe .
CLOSE
CLOSE