Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
KRAFTWERK 3-D
INFO CONCERT:
Carlos Marin
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Judas Priest - Firepower
Carlos Marin de la Il Divo concertează la București pe 26 februarie, află detalii și cumpără bilete!

Videoclip oficial: YANKA - Skip a Little Love

YANKA a lansat videoclipul noului single ”Skip a Little Love”. Piesa este compusă de artistă împreună cu Mihai Ristea, vizualul fiind filmat și regizat de Anton San.

Clipul noii piese „Skip a Little Love“ reprezintă expresia unei provocări lansate de Yanka.

„E o regăsire. Mereu suntem tentaţi să ne dorim să fim cum sunt ceilalţi sau mereu avem senzaţia că ce au alţii este mai valoros. Însă adevărata magie începe din momentul în care te accepţi aşa cum eşti şi nu îţi mai proiectezi nevoile pe cei dragi din jurul tău, creând astfel nişte aşteptări nerealiste care nu duc decât la dezamăgiri“, a declarat Yanka.

Odată cu noul single „Skip a Little Love“, artista lansează și un site, www.iamyanka.com, care are şi o secţiune specială de blog.

„Am ales să-mi lansez de Dragobete site-ul în acelaşi timp cu – o piesă foarte dragă inimii mele, pentru că mesajul meu legat de iubire este de fapt o provocare pentru fiecare în parte, respectiv: <Îndrăgosteşte-te de tine, mai întâi!>.“

Artista consideră că deşi e foarte bine că ne îndreptăm dragostea spre cei din jurul nostru, e esenţial să ne iubim pe noi înşine, să ne auzim nevoile, să devenim conştienţi de darurile cu care suntem binecuvântaţi şi să reuşim să ne simţim bine în propria piele.

Yanka a ajuns în atenția publicului la ediţia din 2014 din concursului de talente Vocea României, unde s-a aflat în echipa lui Tudor Chirilă. Anul acesta, alături de Global Records, ea a lansat single-ul „Jungle“. Artista prezintă un concept live acustic susţinut într-o formulă instrumentală de chitară acustică, chitară bas şi tobe şi care cuprinde cover-uri după piese celebre ale unor artişti precum Michael Jackson, Nirvana, Eurythmics, Amy Whinehouse, Gorillaz, Hooverphonic, Cindy Lauper, Etta James, CeeLo Green, Stevie Wonder.

Citește mai multe despre Yanka
Videoclipuri cu Yanka
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE