Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis

Videoclip oficial: Yanka – Never Give Up

Yanka a lansat videoclipul nolui single ”Never Give Up”. Piesa a fost compusă de artistă împreună cu Sebastian Barac și Marcel Botezan.

"Never Give Up" este o piesă scrisă în acele momente în care parcă nu mai ai forță să mai crezi în nimic și cu toate astea, ceva mai puternic decât tine te împinge să continui să stai pe drumul tău și să mergi în direcția în care îți spune doar sufletul.

Este prima mea colaborare cu Marco & Seba și mă bucură enorm faptul că mi-au dăruit această piesă pe care, alături de ei, am transformat-o într-un fel de cadou frumos al cărui mesaj este să nu renunțăm niciodată la visurile și dorințele noastre cele mai profunde și nebunești pentru că TOTUL E POSIBIL!

E o piesa despre iubire de sine, încredere, credință și puțină inconstiență”, a declarant Yanka.

Videoclipul piesei "Never Give Up"  a fost filmat în Chișinău, în regia lui Roman Burlaca, DoP - George Secrieru.

"Clipul este, de asemenea, prima mea colaborare cu Roman Burlaca și BRFilms. Mi-am dorit foarte mult să lucrez cu Roman pentru că îmi plac metaforele lui. Recunosc că este pentru prima oară când efectiv nu m-am implicat deloc în crearea conceptului video, ceea ce este o experiență unică. Roman a înțeles din câteva cuvinte cine sunt și a reușit să transpună universul meu interior în imagini, care spun o poveste profundă și complexă tocmai prin simplitatea lor", a mai spus artista.

Yanka este vocea uneia dintre cele mai difuzate piese – „My Heart Is Gone“, semnată Vanotek, care este nominalizata la “Best Romanian Act” la MTV EMA, dar si “Jungle”, „Skip a Little Love“, “Tell Me Lies”.

Citește mai multe despre Yanka
Videoclipuri cu Yanka
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE