Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Videoclip oficial: Yanka - Jungle

Yanka, pe numele său real Anca Elena Petcu, fostă concurentă la Vocea României, a lansat videoclipul piesei ”Jungle”. În videoclipul regizat de Khaled Mokhtar, artista apare în ipostaze sexy.

Yanka a lansat single-ul "Jungle", piesă prin care artista își face revenirea dupa mai bine de un an de pauză. Piesa a fost compusă de Yanka si Vanotek, produsă în studiourile Smash Production și lansată împreuna cu Global Records. "Jungle" are un vibe foarte sexy, urban, un ritm energizant și molipsitor.

Cu ocazia acestui videoclip, Yanka a răspuns provocarii coregrafului Mădălin Farc de a evidenția energia și mesajul piesei printr-un dans strong și senzual. Astfel, Yanka a repetat coregrafia în sală alături de dansatorii WWCA Agency, iar rezultatul este unul exploziv.

 Videoclipul piesei ”Jungle” a fost filmat în București, regizat de Khaled Mokhtar, cunoscut pentru numeroase videoclipuri ale artistelor INNA, Alexandra Stan, Antonia. Styling-ul a fost asigurat de Andra Moga.

Yanka este cunoscută publicului din diferite proiecte și colaborări cu mai mulți artiști din România, dar și datorită participării la ultimul sezon al concursului Vocea României în echipa Tudor Chirilă. În ultimul an, artista s-a concentrat pe muzica, pe partea de songwriting, petrecând mult timp în studio pentru a reuți să își compună piese prin care să transmită publicului ceea ce simte și trăiește în viața sa.

Pe lângă pasiunea pentru muzică, Yanka (Anca Elena Petcu) și-a descoperit interesul pentru un alt domeniu - actoria, odată cu frecventarea cursurilor Școlii de Actorie de Film, scoala lui Dorian Boguță, Dragoș Bucur și Alexandru Papadopol.

Înainte de lansarea single-ului "Jungle", Yanka a lansat împreuna cu Vanotek piesa ”My Heart is Gone”, pe care a și compus-o alături de el.

Citește mai multe despre Yanka
Videoclipuri cu Yanka
Publicat de Miruna Haican, Ex-Reporter, pe .
CLOSE
CLOSE