Urmărește-ne în Social Media

Xonia feat Sonny Flame - Jiggling

Xonia şi Sonny Flame au intrat într-o sală de gimnastică şi vor să prelungească vara cu un videoclip nou denumit "Jiggling".

Cei doi artişti se antrenează intens şi ne arată mişcări desprinse din programul de zi cu zi. Antrenamentele nu lipsesc nici din rutina fiecăruia, drept dovadă stau trupurile lor super-fit.

“Am avut o pauză muzicală, fiindcă am fost debusolată de ce îmi doream dar şi ce doreşte industria muzicală de la mine. Am avut o perioadă în care m-am simţit pierdută şi a trebuit să mă redescopăr din punct de muzical. Am lucrat mult în diverse studio-uri să găsesc soundul care să mă reprezinte. Am renunţat la ideea de a lansa piese doar de dragul de a lansa. În sfârşit, vă prezint o piesă pe care o iubesc, pe care o simt, inspirată din realitate şi sper că publicul să simtă lucrul ăsta. M-am reinventat, am evoluat ca artist. Am avut mare noroc de echipa care mi-a fost şi îmi este alături. Fără ei, videoclipul nu ar fi fost posibil. La fel, fără vocea lui Sonny Flame, care dă o altă culoare piesei şi un vibe exotic, nu ar fi ieşit piesa aşa cum e acum”, declară XONIA.

O coproducţie MediaPro Music / Universal Music România şi Friday Tunes, piesa “Jiggling” este compusă de către M&A Music, Yanka, Sancez şi Sonny Flame, iar videoclipul este regizat de către Anthony Icuagu şi a fost filmat în Bucureşti. Din echipa de creaţie mai fac parte Alexandra Calafeteanu (styling), Andreea Carapcea (make-up), Atelierele ILBAH (hairstyling) şi fetele responsabile de coregrafie – Eliza Constandu şi Nicole Chivu.

“Mi-a plăcut foarte mult piesa şi vocea Xoniei pe piesă, precum şi ideea clipului, aşa că am acceptat din prima propunerea, luând în considerare că aveam oricum în plan să colaborăm în viitorul apropiat; clipul a ieşit la înălţimea aşteptărilor, în regia lui Anthony Icuagu, cu care mai lucrasem la un moment dat. Totul a decurs perfect, sperăm să vă placă ceea ce a ieşit, noi suntem foarte mulţumiţi şi încântaţi”, adaugă Sonny Flame.

Nici Xonia şi nici Sonny Flame nu sunt la primele lor colaborări. Dacă artista de origine australiană a lansat de-a lungul timpului piese alături de J Balvin, Deepcentral sau Alx Veliz, cu milioane de vizualizări pe YouTube şi Sonny Flame a colaborat cu Morris, Nico sau Andreea Bălan.

Publicat

pe

PUBLICITATE
Comentarii