Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Fall in Love Festival 2019
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
Laura Bretan, interviu InfoMusic 2019Cerbul de Aur 2019: Laura Bretan, Ester Peony și Olivier Kaye pregătesc un moment special Poze concert Metallica pe Arena Națională pe 14 august 2019 INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
We Love Retro 2019 București

Videoclip oficial: Xonia - Crave you

Xonia începe toamna în forță, după o perioada de pauză muzicală, cu o piesă fresh, plină de energie și iubire. "Crave You" este un single dedicat relației ei de iubire.

Videoclipul piesei, regizat de Anthony Icuagu, a fost filmat într-un parc de joacă pentru copii, din dorința de a transmite oamenilor că dragostea scoate la suprafață copilul din tine, copilul care știe să trăiască și să se bucure de toate lucrurile simple, fără a pune bariere sau limite.

"<Crave You> este o piesă care îmi aduce aminte de primele sentimente pe care le-am avut când am început relația mea cu Albert. Este o piesă fresh, în care fiecare dintre noi, care a iubit sau iubește, poate să se regăsescă. Mi-am dorit de mult să lucrez cu producătorul/songwriterul Trackstorm, Zola Gatcia și echipa Joz Music din Franța și iată că visul meu s-a împlinit. Piesa asta a fost propusă de ei special pentru mine. Au înțeles ce sound mi-am dorit , acel pop music de care îmi este dor de fiecare dată să îl aud! Sper că și vouă să vă placă <Crave You>, la fel de mult cum îmi place și mie", a declarat Xonia.

Xonia a cunoscut succesul în industria muzicală românească încă de la început cu hit-ul ‘My Beautiful One’, cea mai difuzată piesă a anului 2010. În 8 ani de carieră a bifat mai multe piese care au ajuns în fruntea clasamentelor muzicale. Single-uri precum ‘Hold On’, ‘Remember’ sau ‘Ping Pong’, care au fost fredonate de mii de fani, iar anul 2014 i-a adus Xoniei și prima colaborare internațională cu mega star-ul columbian J. Balvin, pentru single-ul ‘I Want Cha’. De asemenea, artista a colaborat cu Alx Veliz, artistul canadian cu care are piesă "Dancing Kizomba", DJ Sava, Deepcentral sau Sonny Flame.

Citește mai multe despre Xonia
Videoclipuri cu Xonia
Publicat de Ispas Ingrid, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE