Urmărește-ne în Social Media

Wu-Tang Clan - People Say ft. Redman

Una dintre cele mai celebre (şi numeroase) trupe de hip-hop din istorie, Wu-Tang Clan a revenit în 2017, prin piesa "People Say". Melodia este o colaborare cu Redman şi este produsă de către RZA. Are un videoclip old school pe care îl puteţi privi mai jos.

Wu-Tang Clan lucrează la un nou album, "The Saga Continues", în vreme ce ultima lor creaţie a rămas în continuare în seiful celui mai urât om de pe Wall Street, Martin Shkreli. "People Say" are un beat old school, cu tobă şi bas care ne duc în anii 90 sau chiar 80. În fundal auzim o voce plină de tristeţe, un blues autentic care completează un peisaj fonic al unor străzi mai nesigure ca oricând în State.

Nu lipsesc paralele cu Christian Bale în "The Dark Knight" şi amintiri ale unor vremuri când muzicienii aveau activităţi ilicite, precum traficul de droguri "ascunse în ciorap". Nu e de mirare că Wu-Tang Clan au ieşit din hibernare, văzând că Snoop Dogg şi Ice Cube au revenit cu single-uri agresive despre brutalitatea poliţiei. Unul dintre componenţii grupului, Method Man poate fi văzut săptămânal pe HBO, în producţia "The Deuce", unde joacă rolul unui proxenet ameninţător.

Şi alţi membri Wu-Tang au proiecte trăznite, Ghostface Killah spre exemplu lansând propria sa monedă digitală. Va debuta prin firma Cream Capital, începând cu luna noiembrie. Revenind la noul LP al grupului rap, un al doilea single a apărut pe Soundcloud, sub numele de "Lesson Learn'd". Pe acea piesă apare şi Redman, dar şi Inspectah Deck, iar muzicienii ironizează albumul cumpărat şi luat ostatic de Martin Shkreli cu ani în urmă.

Speculantul a plătit 2 milioane de dolari pentru a păstra LP-ul doar pentru urechile sale, dar Method Man a afirmat că nici nu a ascultat vreodată acel disc. Există o teorie că ar fi doar un best of şi că Shkreli a fost de fapt păcălit.

Comentarii