Urmărește-ne în Social Media

wrs - One Family (Visualizer)

wrs a lansat "One Family", combinația perfectă de muzică latino, dance și pop, împreună cu versuri în spaniolă și engleză, ideale pentru a fi fredonate. Melodia este disponibilă în articol, te invităm să o asculți.

Piesa a fost scrisă de wrs, Florian Rus și Costel Domințeanu (DOMINO), care s-au ocupat și de producție. "One Family" face parte dintr-un proiect mai mare, "Fiesta'23", primul album wrs, o compilație de imnuri de petrecere, care te vor uimi cu sunetele pline de viață și carisma artistului. "Fiesta'23" va fi disponibil lumii întregi pe 12 mai.

"Can you feel it in the air? Este aproape vară, cel mai bun moment pentru petreceri, dans și reuniuni cu prietenii. Sper ca acest cântec să te găsească distrându-te, în căldura soarelui, în luminile strălucitoare ale cluburilor și oriunde te simți cel mai viu. Aceasta este doar o mică parte din ceea ce vă așteaptă în materie de muzică nouă din partea mea. Fiți pregătiți", a declarat wrs.

wrs, unul dintre cei mai cameleonici artiști din industria muzicală din România, a reușit să depășească granițele muzicale, lansările sale fiind ascultate peste tot în lume odată cu participarea sa la Eurovision cu piesa "Llamame". Spania, Germania, Turcia, Italia sau Statele Unite sunt doar câteva dintre teritoriile unde piesele sale sunt zilnic ascultate de zeci de mii de oameni.

În 2022, artistul a lansat și primul său EP, "Mandala", ce conține cinci piese, printre care și "Llamame", piesă ce a fost două săptămâni No. 1 pe radio. În plus, wrs a primit, în 2022, premiul pentru Best Male, în cadrul Elle Media Awards, premiu ce subliniază parcursul său liniar în carieră. Unul dintre cele mai recente single-uri lansate, "Tu nu vrei", a fost foarte bine primit pe radioul din Bulgaria și a atins locul #6 în topul căutărilor pe Shazam din România, iar "Dale" a ajuns pe #8 în Shazam Bulgaria.

PUBLICITATE
Comentarii

Albume noi

wrs a lansat albumul de debut - "Fiesta'23"

wrs a lansat "Fiesta'23", o colecție de 11 piese, o călătorie care duce către cea mai apropiată plajă, locul preferat al artistului, unde soarele se pregătește să apună, pentru a lăsa culorile să se dezlănțuie. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Copertă album "Fiesta'23"
Copertă album "Fiesta'23" │ FOTO: wrs

"Fiesta'23" reprezintă o combinație între sound-uri clasice și noi latino, alături de tobe și chitare cu ritmuri palpitante, care îți vor aminti de febra muzicii anilor 2000 și te vor acompania în conturarea celor mai minunate amintiri.

Albumul include colaborarea cu Gran Error pentru "I Like It" și piesa "One Family", un remix special "Llámame" și unicul cântec în limba română, "Simte-mă", o colaborare cu DOMINO.

wrs este principalul compozitor al albumului, iar pentru producție a colaborat cu nume precum DOMINO, Alex Parker și Alexandru Turcu. Mai mult decât atât, fiecare piesă este însoțită de un visualiser special, toate disponibile pe YouTube, în care wrs oferă o serie de look-uri dramatice și memorabile.

"După succesul <<Llámame>> și performance-urile live în fața oamenilor, la cele peste 50 de concerte pe care le-am susținut în Europa în ultimul an, am fost inspirat să scriu un album pe care lumea să danseze și prin care să se simtă atmosfera de festival, vara, libertatea și lipsa de griji. Am scris la acest album pe tot parcursul anului, încă de vara trecută. Fiecare piesă este inspirată atât din experiențele mele personale, cât și gândindu-mă la mesajul pe care vreau să-l transmit către fanii mei: să fie ei înșiși mereu! Albumul conține 10 piese și un remix pentru <<Llámame>>, fiecare având un sound inspirat din muzica de club a anilor 2000", a declarat wrs.

TRACKLIST: Fiesta'23

 1. Vamos Juntos
 2. One Family
 3. Camarero
 4. I Like It
 5. Uno en un Million
 6. Simte-mă
 7. Somewhere in Ibiza
 8. Afterparty
 9. Hoy
 10. Dame Tu Calor
 11. Llámame (remix)
Citește în continuare