Urmărește-ne în Social Media

wrs x David Goldcher - Bamboleo (visualiser)

wrs continuă seria colaborărilor internaționale alături de artistul francez David Goldcher. De data aceasta, este vorba despre o reinterpretare a piesei "Bamboléo", cântată de cei de la Gipsy Kings.

Colaborările cu wrs se prezintă cu succes pe platformele de streaming, piesa sa alături de ilkan Gunuc, "Amore", ajungând la 2,5 milioane de vizualizări pe YouTube. La îndemnul lui David, wrs a reușit să își transpună energia molipsitoare și zvâcul specific în piesă, astfel reușind să obțină o variantă personalizată a piesei "Bamboléo".

"Am primit propunerea de la David Goldcher să realizăm acest remake după celebra piesă <<Bamboléo>> de la Gypsy Kings, el fiind inspirat de prestația mea de la Eurovision. Mi s-a părut tare ideea, însă am pornit cu emoții pentru că provocarea să încerci să cânți ca acești artiști iconici e imensă. Însă e superb, cred eu, ce a ieșit, și această piesă deja o cânt în concerte, iar oamenii au super reacție", a declarat wrs.

David Goldcher a spus:

"Ideea mi-a venit în timp ce stăteam pe TikTok la 5 dimineața...Așteptam să iau avionul cu managerul meu, care descoperea pentru prima dată platforma. Atunci am dat peste un TikTok cu Gipsy Kings, în aeroportul din Miami, în care cântau <<Bamboléo>>, piesă care mi-a marcat copilăria și pe care o ascultam în mașină sau acasă. Mi-am spus că trebuie să fac ceva cu asta. Am început să conturez un instrumental a doua zi și l-am sunat imediat pe wrs, care la acel moment reprezenta România la Eurovision cu o piesă în engleză și spaniolă, iar eu cred că wrs e un artist și un om incredibil. Am înregistrat o primă versiune și apoi am tras chitarele și am terminat piesa alături de Alex Turcu, care e de asemenea un om și un producător minunat, cu care m-am obișnuit să lucrez.
Și uite-ne aici, câteva luni mai târziu, sunt super recunoscător să lansez această versiune a unei piese atât de iconice cum este <<Bamboléo>>, cu persoane pe care le iubesc și le respect".

wrs, unul dintre cei mai cameleonici artiști din industria muzicală din România, a reușit să depășească granițele muzicale, lansările sale fiind ascultate peste tot în lume odată cu participarea sa la Eurovision cu piesa "Llamame". Spania, Germania, Turcia, Italia sau Statele Unite sunt doar câteva dintre teritorile unde piesele sale sunt zilnic ascultate de zeci de mii de oameni.

Recent, artistul a lansat EP-ul "Mandala" ce conține cinci piese, printre care și "Llamame", piesă ce a fost două săptămâni No. 1 pe radio, fiind al doilea single ce se bucură de susținerea radiourilor din țară, după succesul avut cu "Amore". Cel mai recent single al artistului - "La Melodia" se bucură de suținerea unora dintre cele mai mari radiouri din România, piesa fiind prezentă în Top 200 Shazam România încă din ziua lansării.

Originar de pe coasta de vest a Franței, David Goldcher este producător și DJ. În prezent, acesta își alternează spațiile creative între Paris și București. În ultimii ani, David a făcut parte din multiple proiecte care au ajuns la milioane de streams (Coconut Water, Joséphine etc.), însă la începutul pandemiei, totul s-a schimbat pentru artist. David a fost aproape să renunțe definitiv la industria muzicală, dar împins de apropiații săi, acesta a decis să se întoarcă cu propriul său proiect și cu un sound cu totul nou, mult mai electro/house, pentru a se încadra în ce îi place cel mai mult, să cânte live în fața mulțimii. Recent, acesta a colaborat și cu Irina Rimes pentru un remake al piesei "Laisse tomber les filles", care a ajuns deja la jumătate de milion de vizualizări pe YouTube.

PUBLICITATE
Comentarii

Albume noi

wrs a lansat albumul de debut - "Fiesta'23"

wrs a lansat "Fiesta'23", o colecție de 11 piese, o călătorie care duce către cea mai apropiată plajă, locul preferat al artistului, unde soarele se pregătește să apună, pentru a lăsa culorile să se dezlănțuie. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Copertă album "Fiesta'23"
Copertă album "Fiesta'23" │ FOTO: wrs

"Fiesta'23" reprezintă o combinație între sound-uri clasice și noi latino, alături de tobe și chitare cu ritmuri palpitante, care îți vor aminti de febra muzicii anilor 2000 și te vor acompania în conturarea celor mai minunate amintiri.

Albumul include colaborarea cu Gran Error pentru "I Like It" și piesa "One Family", un remix special "Llámame" și unicul cântec în limba română, "Simte-mă", o colaborare cu DOMINO.

wrs este principalul compozitor al albumului, iar pentru producție a colaborat cu nume precum DOMINO, Alex Parker și Alexandru Turcu. Mai mult decât atât, fiecare piesă este însoțită de un visualiser special, toate disponibile pe YouTube, în care wrs oferă o serie de look-uri dramatice și memorabile.

"După succesul <<Llámame>> și performance-urile live în fața oamenilor, la cele peste 50 de concerte pe care le-am susținut în Europa în ultimul an, am fost inspirat să scriu un album pe care lumea să danseze și prin care să se simtă atmosfera de festival, vara, libertatea și lipsa de griji. Am scris la acest album pe tot parcursul anului, încă de vara trecută. Fiecare piesă este inspirată atât din experiențele mele personale, cât și gândindu-mă la mesajul pe care vreau să-l transmit către fanii mei: să fie ei înșiși mereu! Albumul conține 10 piese și un remix pentru <<Llámame>>, fiecare având un sound inspirat din muzica de club a anilor 2000", a declarat wrs.

TRACKLIST: Fiesta'23

 1. Vamos Juntos
 2. One Family
 3. Camarero
 4. I Like It
 5. Uno en un Million
 6. Simte-mă
 7. Somewhere in Ibiza
 8. Afterparty
 9. Hoy
 10. Dame Tu Calor
 11. Llámame (remix)
Citește în continuare