Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Lora și Fuego la FUEGOVELION 2021LORA dansează cu Fuego de Revelion, într-un program oferit de TVR 2 - VIDEO Cornel IlieMarea Unire ZU din 2020 aduce "toți artiștii" pe o scenă, la Antena 1, în cadrul a două spectacole, pe 30 noiembrie și 1 decembrie - VIDEO TEASER Anya Taylor-Joy în trailerul "The Queen's Gambit""The Queen's Gambit" stabilește un record pe Netflix, devenind cea mai vizionată serie Costel la iUmorCostel a vorbit la iUmor despre karma, bormașini și porumbei - VIDEO Concurenții care au trecut de cel de-al 13-lea episod X Factor 2020Audițiile de la X Factor 2020 au ajuns la final; citește rezumatul ultimei runde Eden Loren în audițiile de la X Factor 2020Eden Loren, italianul care a cântat de mai multe ori cu Laura Bretan, i-a cucerit pe jurații de la X Factor 2020

Videoclip oficial: Woodkid - In Your Likeness

Woodkid continuă promovarea noului său album cu un videoclip atmosferic filmat pentru piesa ”In Your Likeness”. Vizualul este regizat de artist.

Woodkid alege o estetică minimalistă pentru a însoți această nouă piesă ușor melancolică de pe albumul S16. Cel de-al doilea single de pe disc are ca fir comun tema apelului la ajutor. O deconstrucție a forței masculine, un elogiu al îndoielii și o încurajare a admiterii fragilității cuiva. Inovator, ca de obicei, Yoann Lemoine, de la fabrica sa de petrol, însoțit doar de o orchestră, încântă publicul din nou și din nou.

"In Your Likeness" vine în sprijinul mesajului transmis și prin intermediul single-ului anterior, "Goliath", o piesă despre "frica și atracția ambiguă pentru nebunia umană".

Woodkid (Yoann Lemoine) a concertat de două ori în România, cu prilejul primei ediții Control Day Out și ulterior pe 5 decembrie 2013, într-un hangar de la Romaero Băneasa. Cel mai recent concert al său la București a promovat albumul "The Golden Age".

Citește și acest articol:

Citește mai multe despre Woodkid
Videoclipuri cu Woodkid
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE