Urmărește-ne în Social Media

Wolf Alice - Yuk Foo

Luna trecută Wolf Alice lansa primul său single de pe noul album, "Yuk Foo". Acum acea melodie plină de energie primeşte un videoclip pe măsură, o creaţie punk-rock cu un vizual cu lumini pulsante şi o solistă frenetică.

"Yuk Foo" este primul single extras de pe viitorul album al trupei, "Visions of a Life", care va debuta pe 29 septembrie. Solista Ellie Rowsell este energie pură, fulger şi transpiraţie în această creaţie. Vedem trupa în elementul său într-un subsol vechi şi dărăpănat, într-un concert ad hoc pentru fanii ascunşi în spatele camerelor. Motivul pentru care nu am văzut un clip cu o poveste complexă este chiar intensitatea piesei.

Ellie a declarat că "Yuk Foo" e pur şi simplu prea rapidă şi prea heavy pentru a primi o naraţiune. Rezultatul este un clip maniacal, un soi de concert live, dar regizat într-un subsol. Filmările au avut loc de-a lungul unei zile la Shoreditch Town Hall. Regia şi direcţia vizuală îi aparţin lui Adam Powell, care s-a ocupat de altfel de videoclipurile celor de la The 1975, colegi de casă de discuri cu Wolf Alice.

După debutul acestui aperitiv pentru viitorul LP, grupul a mai lansat şi piesa "Don't Delete the Kisses", ceva mai calmă la începutul acestei luni. Greu de crezut că o trupă cu un sound atât de bine conturat şi unic e abia la albumul cu numărul 2. Urmează un turneu britanic şi european în lunile ce vin, pentru a promova acest disc. Între timp Wolf Alice a finalizat un mini turneu de cluburi mici în Statele Unite, cu gig-uri intime pentru fanii mai hardcore.

Primul album al trupei, "My Love is Cool" a fost înţesat cu hituri, precum "Silk", care a ajuns şi în serialul "Mr. Robot" şi în pelicula "Trainspotting 2".

Comentarii