Urmărește-ne în Social Media

Wolf Alice - Heavenward

Cu câteva zile înaintea de lansarea noului album, Wolf Alice ne prezintă videoclipul piesei "Heavenward". Această creaţie vizuală este o imortalizare a turneului formaţiei în Statele Unite din această vară.

Seria de concerte din State a inclus mai degrabă reprezentanţii intime în cluburi şi puburi, decât arene uriaşe pline de fani. "Heavenward" este single-ul cu numărul 4 de pe noul LP, "Visions of a Life". Acesta debutează pe 29 septembrie şi este de abia al doilea disc al apreciaţilor britanici. Videoclipul începe cu o chitară grea plină de distorsionare, pe o scenă ce aminteşte de faimosul club "CBGB" de acum multe decenii.

Imagini cu membrii trupei suprapuse cu scene din concerte prezintă tineri plini de viaţă care descoperă SUA în toată splendoarea sa. Atmosfera din autobuzul de turneu, zâmbete în backstage şi bârfe la o ţigară sunt imortalizate în cele 5 minute şi 17 secunde. "Heavenward" inspiră melancolie, dar are ceva din energia pasiv-agresivă a primului hit de pe noul LP, "Yuk Foo".

Vocea visătoare a lui Ellie Rowsell ne arată de ce piesele sale au fost alese pentru coloana sonoră a filmului "Trainspotting 2". Pentru Wolf Alice urmează un turneu european, cu opriri în Marea Britanie în noiembrie. În decembrie vor ajunge în SUA din nou şi în Canada, pentru ca în ianuarie britanicii să poposească în Spania, Elveţia şi Germania.

Ellie and co ne-au fermecat cu o atmosferă de anii 50 în clipul "Beautifully Unconventional", după ce cântaseră punk nervos într-un subsol murdar în "Yuk Foo". Metamorfoza continuă şi grupul devine pe zi ce trece încă un clasic britanic.

PUBLICITATE
Comentarii