BTLIVE - Concert byron
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Havasi, în cadrul unui interviu pentru InfoMusic, imediat după concertul de pe 19 noiembrie 2017Inspiraţie, muzică, imagini, lumini şi dans sau simplu... Havasi Chitaristul Malcom Young, membru fondator AC/DCCo-fondatorul trupei AC/DC, Malcolm Young a murit la 64 de ani Echipa Despot cântă ”We Will Rock You” la metrouVIDEO: Echipa Despot la Vocea României 2017 cântă "We Will Rock You" la metrou INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
KRAFTWERK 3-D
Ai ratat Black Friday? Profită de ofertele Crazy Days!

Videoclip oficial: Wolf Alice - Don't Delete the Kisses

Wolf Alice continuă seria de lansări de clipuri asociate noilor sale single-uri cu "Don't Delete the Kisses". Piesa a debutat la începutul lunii trecute, cu un sintetizator melancolic şi visător.

Melodia îşi respectă titlul şi mesajul în videoclip, prezentând diferite persoane care se sărută în transportul public. Vedem iubiţi care se sărută în autobuz, troleibuz sau metrou, îi vedem îmbrăţişaţi, mângâindu-se şi chiar fiind atât de pasionali încât îi deranjează pe cei din jur. Clipul prezintă jocurile de îndrăgostiţi în care el şi ea fug unul de altul, se evită şi se regăsesc iar şi iar.

Tineri îmbrăcaţi în costume de Halloween, cu măşti de carnaval de Veneţia şi cu ţinute elegante se agaţă de barele metroului şi se tăvălesc pe scaune cu pasiune. Devorează fast food împreună, se trag de mâini şi se ceartă, împăcându-se la fel de rapid. Atmosfera clipului nou de la Wolf Alice e total diferită de războinicul şi energeticul material video al piesei "Yuk Foo".

"Don't Delete the Kisses" este al doilea single extras de pe noul album al trupei britanice, "Visions of a Life". Acesta soseşte pe 29 septembrie şi este al doilea material discografic al formaţiei din UK. Judecând după release-urile de până acum vom auzi sintetizatoare din plin, solo-uri furioase de chitară şi va fi combinat synthpop-ul cu un punk clasic britanic.

Odată cu debutul noului LP va urma şi o serie de concerte, organizate în cluburi mici şi intime din Marea Britanie. Concertele îi vor duce pe muzicieni şi în Irlanda şi Scoţia spre finalul anului. În octombrie cvartetul va poposi în Paris, în Bruxelles şi Berlin.

Citește mai multe despre Wolf Alice
Videoclipuri cu Wolf Alice
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE