Urmărește-ne în Social Media

Wolf Alice - Don't Delete the Kisses

Wolf Alice continuă seria de lansări de clipuri asociate noilor sale single-uri cu "Don't Delete the Kisses". Piesa a debutat la începutul lunii trecute, cu un sintetizator melancolic şi visător.

Melodia îşi respectă titlul şi mesajul în videoclip, prezentând diferite persoane care se sărută în transportul public. Vedem iubiţi care se sărută în autobuz, troleibuz sau metrou, îi vedem îmbrăţişaţi, mângâindu-se şi chiar fiind atât de pasionali încât îi deranjează pe cei din jur. Clipul prezintă jocurile de îndrăgostiţi în care el şi ea fug unul de altul, se evită şi se regăsesc iar şi iar.

Tineri îmbrăcaţi în costume de Halloween, cu măşti de carnaval de Veneţia şi cu ţinute elegante se agaţă de barele metroului şi se tăvălesc pe scaune cu pasiune. Devorează fast food împreună, se trag de mâini şi se ceartă, împăcându-se la fel de rapid. Atmosfera clipului nou de la Wolf Alice e total diferită de războinicul şi energeticul material video al piesei "Yuk Foo".

"Don't Delete the Kisses" este al doilea single extras de pe noul album al trupei britanice, "Visions of a Life". Acesta soseşte pe 29 septembrie şi este al doilea material discografic al formaţiei din UK. Judecând după release-urile de până acum vom auzi sintetizatoare din plin, solo-uri furioase de chitară şi va fi combinat synthpop-ul cu un punk clasic britanic.

Odată cu debutul noului LP va urma şi o serie de concerte, organizate în cluburi mici şi intime din Marea Britanie. Concertele îi vor duce pe muzicieni şi în Irlanda şi Scoţia spre finalul anului. În octombrie cvartetul va poposi în Paris, în Bruxelles şi Berlin.

Comentarii