Urmărește-ne în Social Media

Wolf Alice - Delicious Things

Wolf Alice continuă promovarea albumului "Blue Weekend" cu un nou videoclip, un "festin vizual" în regia lui Jordan Hemingway. Piesa promovată se numește "Delicious Things".

"Iarna trecută am început să lucrăm la un festin vizual pentru privitori. Filmat într-o noapte petrecută în oraș, ne-am dorit să aducem la viață muzica de pe albumul "Blue Weekend" prin intermediul acestui frumos videoclip regizat de Jordan Hemingway", a transmis formația.

Albumul "Blue Weekend", ce include noul single "Delicious Things", a fost lansat pe 4 iunie. LP-ul a debutat pe prima poziție în topul albumelor din UK, acesta fiind primul material discografic al formației care reușește să atingă această performanță.

"Ne-am pus tot sufletul în acest album și înseamnă enorm pentru noi faptul că vă place. Vă mulțumim pentru toate cuvintele frumoase și pentru tot sprijinul acordat. Vă iubim", apare pe site-ul oficial al trupei, Wolf Alice mulțumindu-le astfel celor care au ascultat noile piese și au contribuit la primul Number One al formației.

De pe albumul "Blue Weekend" au fost extrase și single-urile "No Hard Feelings" și "How Can I Make It OK?".

Tracklist "Blue Weekend" - Wolf Alice: 

 1. "The Beach"
 2. "Delicious Things"
 3. "Lipstick on the Glass"
 4. "Smile"
 5. "Safe from Heartbreak (If You Never Fall in Love)"
 6. "How Can I Make It OK?"
 7. "Play the Greatest Hits"
 8. "Feeling Myself"
 9. "The Last Man on Earth"
 10. "No Hard Feelings"
 11. "The Beach II"

PUBLICITATE
Comentarii