Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Judas Priest - Firepower
INFO CONCERT:
Full Moon Festival 2018
INFO CONCERT:
Snoop Dogg
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
Summer Well Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett

Videoclip oficial: Wiz Khalifa - Something New feat. Ty Dolla $ign

Rapperul Wiz Khalifa lansa la finalul săptămânii trecute piesa "Something New", iar azi ne prezintă videoclipul acestei melodii. Noul release este o colaborare cu Ty Dolla $ign, iar de vizual s-a ocupat regizorul Bryan Barber.

Single-ul este mai degrabă o creaţie R&B, decât una hip-hop de soundtrack "Fast & Furious". Este o melodie "leneşă", de apus de soare petrecut pe plajă, sau la piscină. Instrumentalul e simplu, cu percuţie minimă, iar basul este specific R&B. Ce începe ca o petrecere a lui Wiz şi Ty într-o vilă luxoasă, devine rapid o poveste clasică de jaf a unui star.

Un grup de fete goleşte seifurile gazdei şi saltă până şi smartphone-urile invitaţilor speciali, precum Jamie Foxx. Fetele scapă neprinse şi se pozează apoi într-un automobil de lux cu teancuri de bani. Wiz şi Ty află la final că au fost jefuiţi, de un soi de "Ocean's Eleven" feminin şi sexy. Ideea jafului de către o domnişoară proaspăt agăţată a fost evocată şi de The Weeknd în piesa "Party Monster" prin versul "Had to check the safe, check the dresser for my chains".

Producţia acestei piese noi a lui Wiz Khalifa îi aparţine lui Yung Berg. "Something New" vine în completarea EP-urilor lui Wiz lansate în luna iunie a acestui an, "Pre-Rolleds" şi "Bong Rips". Între timp artistul continuă să lucreze la albumul "Rolling Papers 2".

Între cariera de rapper, compozitor, actor şi antreprenor, artistul găseşte şi timp pentru a fi unul dintre promoterii activi ai cannabisului în State, recunoscând că el cheltuieşte 10.000 de dolari pe lună pe această pasiune. Se explică deci şi titlurile "weed-related" ale EP-urilor.

Citește mai multe despre Ty Dolla SignWiz Khalifa
Videoclipuri cu Ty Dolla SignWiz Khalifa
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE