Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 INFO CONCERT:
Al Di Meola
Black Friday 2018: promoții cu bilete la concerte INFO CONCERT:
Duelul Hiturilor
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
BT Live: Zdob și Zdub / A-C Leonte
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Videoclip oficial: Wiz Khalifa - Something New feat. Ty Dolla $ign

Rapperul Wiz Khalifa lansa la finalul săptămânii trecute piesa "Something New", iar azi ne prezintă videoclipul acestei melodii. Noul release este o colaborare cu Ty Dolla $ign, iar de vizual s-a ocupat regizorul Bryan Barber.

Single-ul este mai degrabă o creaţie R&B, decât una hip-hop de soundtrack "Fast & Furious". Este o melodie "leneşă", de apus de soare petrecut pe plajă, sau la piscină. Instrumentalul e simplu, cu percuţie minimă, iar basul este specific R&B. Ce începe ca o petrecere a lui Wiz şi Ty într-o vilă luxoasă, devine rapid o poveste clasică de jaf a unui star.

Un grup de fete goleşte seifurile gazdei şi saltă până şi smartphone-urile invitaţilor speciali, precum Jamie Foxx. Fetele scapă neprinse şi se pozează apoi într-un automobil de lux cu teancuri de bani. Wiz şi Ty află la final că au fost jefuiţi, de un soi de "Ocean's Eleven" feminin şi sexy. Ideea jafului de către o domnişoară proaspăt agăţată a fost evocată şi de The Weeknd în piesa "Party Monster" prin versul "Had to check the safe, check the dresser for my chains".

Producţia acestei piese noi a lui Wiz Khalifa îi aparţine lui Yung Berg. "Something New" vine în completarea EP-urilor lui Wiz lansate în luna iunie a acestui an, "Pre-Rolleds" şi "Bong Rips". Între timp artistul continuă să lucreze la albumul "Rolling Papers 2".

Între cariera de rapper, compozitor, actor şi antreprenor, artistul găseşte şi timp pentru a fi unul dintre promoterii activi ai cannabisului în State, recunoscând că el cheltuieşte 10.000 de dolari pe lună pe această pasiune. Se explică deci şi titlurile "weed-related" ale EP-urilor.

Citește mai multe despre Ty Dolla SignWiz Khalifa
Videoclipuri cu Ty Dolla SignWiz Khalifa
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE