Urmărește-ne în Social Media

Wiz Khalifa - Something New feat. Ty Dolla $ign

Rapperul Wiz Khalifa lansa la finalul săptămânii trecute piesa "Something New", iar azi ne prezintă videoclipul acestei melodii. Noul release este o colaborare cu Ty Dolla $ign, iar de vizual s-a ocupat regizorul Bryan Barber.

Single-ul este mai degrabă o creaţie R&B, decât una hip-hop de soundtrack "Fast & Furious". Este o melodie "leneşă", de apus de soare petrecut pe plajă, sau la piscină. Instrumentalul e simplu, cu percuţie minimă, iar basul este specific R&B. Ce începe ca o petrecere a lui Wiz şi Ty într-o vilă luxoasă, devine rapid o poveste clasică de jaf a unui star.

Un grup de fete goleşte seifurile gazdei şi saltă până şi smartphone-urile invitaţilor speciali, precum Jamie Foxx. Fetele scapă neprinse şi se pozează apoi într-un automobil de lux cu teancuri de bani. Wiz şi Ty află la final că au fost jefuiţi, de un soi de "Ocean's Eleven" feminin şi sexy. Ideea jafului de către o domnişoară proaspăt agăţată a fost evocată şi de The Weeknd în piesa "Party Monster" prin versul "Had to check the safe, check the dresser for my chains".

Producţia acestei piese noi a lui Wiz Khalifa îi aparţine lui Yung Berg. "Something New" vine în completarea EP-urilor lui Wiz lansate în luna iunie a acestui an, "Pre-Rolleds" şi "Bong Rips". Între timp artistul continuă să lucreze la albumul "Rolling Papers 2".

Între cariera de rapper, compozitor, actor şi antreprenor, artistul găseşte şi timp pentru a fi unul dintre promoterii activi ai cannabisului în State, recunoscând că el cheltuieşte 10.000 de dolari pe lună pe această pasiune. Se explică deci şi titlurile "weed-related" ale EP-urilor.

Comentarii

Concerte & turnee

Wiz Khalifa este cap de afiș la Beach, Please! 2024

Pentru fanii lui Wiz Khalifa din România, așteptarea a luat sfârșit! Artistul american, cunoscut pentru hiturile care au dominat topurile și flow-ul său inconfundabil, se alătură lineup-ului exploziv de la Beach, Please! Festival 2024.

Publicat

pe

Wiz Khalifa la Beach, Please! 2024
Wiz Khalifa la Beach, Please! 2024 │ FOTO: Beach, Please! 2024

Wiz Khalifa vine pentru prima dată în România, la Beach, Please!, unul dintre cele mai mari festivaluri urban din sud-estul Europei. Evenimentul va avea loc între 11-13 iulie la Costinești.

Wiz Khalifa este rapper, compozitor și actor american, nominalizat la Grammy și Golden Globes, cu multiple albume și single-uri certificate cu discuri de platină. A devenit o figură emblematică pentru publicul larg odată cu lansarea albumului "ROLLING PAPERS", în 2011. Hit-uri precum "Say Yeah", "Black & Yellow", "We Dem Boyz", "See You Again", dar și colaborările cu artiști precum The Weeknd, Travis Scott și Tyga i-au asigurat locul de top în industria muzicală internațională.

Programul festivalului este completat de YEAT, 6IX9INE și NLE CHOPPA, dar surprizele nu se opresc aici. Festivalierii se vor bucura de 25 de artiști de renume internațional, printre care se numără încă doi headlineri ce urmează a fi anunțați în curând.

Pe lângă artiștii consacrați, generația nouă de talente își va face simțită prezența la Beach, Please! Erika Isac, Albert NBN și NOUĂ UNȘPE vin cu forțe proaspete pe scena festivalului, cu show-uri pline de energie.

Prețuri bilete Beach, Please! 2024

  • Biletele pentru festival sunt disponibile online, la prețuri ce pornesc de la 519 lei. Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, accesează agenda InfoMusic.
Citește în continuare