Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Slipknot

Videoclip oficial: Within Temptation - The Reckoning feat. Jacoby Shaddix

Within Temptation revine în activitate cu un sound complet nou, prin lansarea piesei "The Reckoning". Melodia este o colaborare cu Jacoby Shaddix, solistul Papa Roach şi combină metalul alternativ cu symphonic metal-ul. Videoclipul este unul SF cu un CGI bine realizat, pe care vă invităm să îl vedeţi în cadrul articolului.

"The Reckoning" este genul de videoclip pe care l-ai fi văzut la început de mileniu pe MTV, pentru o melodie a unei formaţii ca Static X sau Orgy. Pe fundalul acestei piese rock alternativ se aude obsesiv un sample de sintetizator mixat cu mult ecou şi amintind cumva de dubstep. Solista Within Temptation Sharon den Adel este protagonista clipului şi merge în pustiu cu figuri misterioase îmbrăcate în alb.

Dă senzaţia unui personaj din serialele "Star Trek" şi porneşte goana printre o sumedenie de braţe robotice care trag cu lasere. Protagoniştii au steaguri albe şi aleargă prin deşert în vreme ce roboţii pârjolesc totul în jur. Pe la jumătatea clipului când Sharon îşi înalţă vocea clipul devine hipnotic, iar artista şi companionii săi ajung la un fel de nexus de energie roşie. Aduce cu un OZN gigantic, iar forţa emanată de eroi distruge acea structură.

Aminteşte de nava din filmele "Prometheus" şi "Covenant", ba chiar secvenţa de prăbuşire este identică cu cea din acele pelicule. Pe Jacoby Shaddix nu îl vedem, dar îl bănuim drept ascuns în spatele uneia dintre măştile celor care o însoţesc pe Sharon. "The Reckoning" este primul singel de pe albumul cu numărul 7 pe care Within Temptation îl pregăteşte pentru lansare. Într-un interviu recent solista grupului a declarat că muzica pop actuală nu are deloc rebeliune, iar trupa să vrea să îi crească duritatea şi să creeze o nouă lume muzicală.

A vorbit despre futurism, un nou sound, mai "murdar" decât până acum. Va fi un hibrid pop-metal cu multiple elemente electronice, dar păstrându-le şi pe cele simfonice. Noul LP va fi disponibil de pe 14 decembrie prin Spinefarm Records. Pe album se vor mai regăsi colaborări cu Anders Friden de la In Flames şi Jasper Steverlinck de la ARID.

Within Temptation a cântat în România în 2016, în cadrul festivalului ArtMania Bucharest Blast.

Citește mai multe despre Papa RoachSharon den AdelWithin Temptation
Videoclipuri cu Papa RoachSharon den AdelWithin Temptation
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE