Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo

Videoclip oficial: Within Temptation - Frozen (Live at Black X-Mas 2016)

În prag de sărbători, Within Temptation lansează o înregistrare live din cadrul concertului Black X-Mas 2016. În video, formația interpretează piesa ”Frozen”, de pe albumul ”The Heart of Everything”.

”Pentru că anul acesta nu mai organizăm un concert Black X-Mas, vrem să vă oferim un cadou: împachetăm 12 clipuri live până de Crăciun. Iar asta nu e tot. Vom face și o retrospectivă a celor mai frumoase momente din 2018!”, a trasmis fanilor trupa Within Temptation.

Formația a fost extrem de ocupată pe acest final de 2018. Pe 14 decembrie, Within Temptation a lansat un album nou, intitulat "Resist". Pe acest material sunt incluse colaborări cu Jacoby Shaddix de la PAPA ROACH și Anders Fridén de la IN FLAMES.

"Pentru acest album ne-am luat inspirația din muzica modernă și i-am dat o altă înfățișare - una foarte întunecată. Uneori simt că muzicii pop de astăzi îi lipsește latura rebelă. Scopul nostru principal a fost să luăm bucăți din stiluri muzicale pe care le-am mai abordat și să le înăsprim cât de mult putem, rezultând astfel o lume muzicală surprinzător de nouă, mai heavy, mai murdară și mult mai futuristă decât am creat vreodată."Resist" este încercarea noastră de a aborda metalul într-un mod nou, oferind muzicii moderne o latură rebelă", a detaliat Sharon Den Adel.

Within Temptation a fost în septembrie 2016 headliner-ul primei ediții ARTmania Bucharest Blast. Înainte de acest concert, Sharon den Adel ne-a acordat un interviu, în cadrul căruia ne-a povestit despre evoluția trupei, duetul cu Tarja pentru piesa „Paradise”, și, nu în ultimul rând, despre relația sa cu publicul din România.

Citește mai multe despre Within Temptation
Videoclipuri cu Within Temptation
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE