Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Ruslana Krutas la "Românii au talent" 2021Contorsionism de Golden Buzz la "Românii au talent"; Ruslana Krutas a cucerit-o pe Alexandra Dinu Timea Csaszar la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Timea Csaszar le-a dat peste nas colegilor care au râs de vocea ei Natalia Gordienko în videoclipul piesei ”Sugar”"Sugar" e piesa Moldovei la Eurovision 2021. Urmărește videoclipul Nataliei Gordienko Roxen - AmnesiaRoxen - Amnesia (Piesa României la Eurovision 2021) "Românii au talent" sezonul 11La 10 ani, o concurentă revine la "Românii au talent" cu speranța obținerii unui Golden Buzz Azul GuaitaCe actori joacă în "Rebelde", versiunea din 2022, de pe Netflix

Videoclip oficial: Winona Oak - Winter Rain

Cântăreața suedeză a lansat un nou single. "Winter Rain" compune o poveste de dragoste, de pierdere și de vindecare, și beneficiază de un videoclip disponibil în articol.

Piesa "Winter Rain" a fost scrisă de Winona Oak, Julia Karlsson și Andrew Wells. Mesajul intim și profund este acompaniat de un videoclip regizat de Julian Gillström. Vizualul o urmărește pe cântăreață conducând o mașină, în timp ce două personaje mascate dansează în pădure. Drumurile celor trei se vor intersecta de-a lungul videoclipului.

Winona Oak, pe numele real Johanna Ewana Ekmark, a devenit cunoscută pe piața muzicii internaționale prin două colaborări. Este vorba de "Beautiful" (ft. What So Not) și "Hope" (ft. The Chainsmokers).

În 2018, Oak a lansat un videoclip pentru coverul piesei "Don't Save Me" a celor de la HAIM. Dincolo de aceste proiecte, cântăreața de 26 de ani are la activ mai multe piese proprii, precum "He Don't Love Me", "SHE", "Piano In The Sky", "Lonely Hearts Club", "Control", "With Myself" sau "Break My Broken Heart".

Publicat de Alina Ghimus, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE