Urmărește-ne în Social Media

will.i.am - FIYAH ft. India Love

will.i.am a lansat videoclipul piesei ”FIYAH” ft. India Love. Vizualul este regizat de Shadae Lamar Smith după un concept gândit de artist.

Noul single ”FIYAH” a fost compus pentru The Voice UK, will.i.am fiind unul dintre membrii juriului acestei competiții, alături de Jennifer Hudson, Gavin Rossdale și Sir Tom Jones. Piesa a avut premiera live în cadrul emisiunii, will fiind însoțit pe scenă de dansatori îmbrăcați în ținute inspirate de costumațiile lui Michael Jackson.

Pentru videoclipul piesei ”FIYAH”, will.i.am a colaborat cu regizorul Shadae Lamar Smith. Clipul încearcă să aducă un omagiu culturii britanice.

Anterior acestei melodii, will.i.am lansa în aprilie 2016 o versiune nouă a piesei ”Mona Lisa Smile”. Ediția reeditată a single-ului a fost înregistrată în colaborare cu Nicole Scherzinger. Pentru acea nouă versiune, will i. am a filmat un videoclip ingenios, în care atât el, cât și Nicole, sunt transpuși în cele mai cunoscute tablouri expuse la Muzeul Luvru, chipurile lor înlocuindu-le pe cele ale lui Napoleon și Mona Lisa, printre altele. Vizualul este regizat de Michael Jurkovac, cu care will i. am a mai colaborat în 2010, la realizarea documentarului ”Black Eyed Peas: Live from the DNC”.

Comentarii