Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen și DJ Maxx la filmările videoclipului "Parte din tine"Roxen și DJ Project lansează videoclipul "Parte din tine", în care artista joacă rolul muzei Noel Gallagher's High Flying Birds It's a Beautiful WorldUn nou album Oasis e în lucru. Noel Gallagher îl înregistrează fără Liam Juriu "Românii au talent" 2021"Românii au talent" promite un show la dublu; emisiunea revine cu 2 ediții pe săptămână Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO

Videoclip oficial: White Walls - Death Follows Me

White Walls a lansat videoclipul noului single ”Death Follows Me”. Vizualul a fost filmat și editat de Răzvan Răduță.

La 3 ani de la apariția albumului "Escape Artist", trupa White Walls revine cu un nou single, intitulat ”Death Follows Me”. Melodia a fost compusă de membrii formației (Alexandru Dascălu - chitară, Eugen Brudaru - voce, Șerban-Ionuț Georgescu - bas, Andrei Ilie - tobe), fiind mixată și masterizată de Marius Costache.

Single-ul ”Death Follows Me” este acompaniat de un videoclip filmat și editat de Răzvan Răduță. Personajul feminin din clip este interpretat de Laura Mihăilă.

White Walls s-a născut din cenușa proiectului Protest Urban, în care au cântat împreună Marian și Eugen. Când au căutat oameni pentru o nouă trupă, i-au cooptat pe Ionuț și Eduard, care au petrecut anii de liceu împreună fiind colegi de trupă. În prezent, grupul este apreciat pentru sound-ul său de progressive metal și pentru prestația pe scenă. Un alt punct forte al formației este comunicarea vizuală prin sigle, afișe și tricouri care au un concept extrem interesant.

Citește mai multe despre White Walls
Videoclipuri cu White Walls
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE