Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Videoclip oficial: White Walls - Death Follows Me

White Walls a lansat videoclipul noului single ”Death Follows Me”. Vizualul a fost filmat și editat de Răzvan Răduță.

La 3 ani de la apariția albumului "Escape Artist", trupa White Walls revine cu un nou single, intitulat ”Death Follows Me”. Melodia a fost compusă de membrii formației (Alexandru Dascălu - chitară, Eugen Brudaru - voce, Șerban-Ionuț Georgescu - bas, Andrei Ilie - tobe), fiind mixată și masterizată de Marius Costache.

Single-ul ”Death Follows Me” este acompaniat de un videoclip filmat și editat de Răzvan Răduță. Personajul feminin din clip este interpretat de Laura Mihăilă.

White Walls s-a născut din cenușa proiectului Protest Urban, în care au cântat împreună Marian și Eugen. Când au căutat oameni pentru o nouă trupă, i-au cooptat pe Ionuț și Eduard, care au petrecut anii de liceu împreună fiind colegi de trupă. În prezent, grupul este apreciat pentru sound-ul său de progressive metal și pentru prestația pe scenă. Un alt punct forte al formației este comunicarea vizuală prin sigle, afișe și tricouri care au un concept extrem interesant.

Citește mai multe despre White Walls
Videoclipuri cu White Walls
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE