Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Videoclip oficial: White Miles - In The Mirror

Duo-ul austriac White Miles, au lansat videoclipul piesei „In The Mirror”, plin de scene unice, sexy și intense, un fel de „sex, drugs and rock'n'roll” modern. Materialul este disponibil în articol.

Piesa este extrasă de pe albumul lansat recent, „The Duel”. Ea a fost produsă de trupă și de Micko Larkin și înregistrată la Little Big Beat Studios Weiler și Studio Eschen Lichtenstein. În ultimii ani, trupa a fost în turneu cu Eagles of Death Metal, Blue Pills, The Answer, Courtney Love, John Garcia și Truckfighters.

„Noul nostru videoclip este ca o petrecere cu niște prieteni. Am vrut să avem scene frumoase, unice, sexy și intense, fiind trași în mod liric către o parte mai heavy a interpretării. Efectiv arată partea incomodă a vieții, când îți amintești de o anumită noapte când trăiești clipele. Dar de ce să te simți stânjenit? Câteodată toți suntem forțați să ne comportăm diferit, împotriva ființei noastre. Te vezi plângând în oglindă și te întrebi unde vrei să mergi.”, declară trupa

White Miles este un duo de rock din Austria, format în 2011 din chitarista și solista Medina Rekic și toboșarul și solistilul Hansjörg Loferer. Ultimul album, The Duel, a fost lansat pe 1 aprilie 2016 și a fost produs de Micko Larkin (Courtney Love, Hole). Debutul trupei a fost realizat în 2014 cu albumul „job: genius, diagnose: madness”.

„Acest duel trebuie văzut în cel mai pozitiv mod. Este un duel între muzicieni, între trupă și public și, cel mai important, un duel între inimă și suflet. Nimeni nu pierde sau câștigă bătălia. Ne-am tot împins unul pe celălalt, asta am făcut în ultimii patru ani de când am început această trupă. Să trăiești momentul este o epifanie prețioasă în orice situație.”, mai spune trupa despre albumul „The Duel”

Publicat de Iolanda Grecu, Redactor, pe .
CLOSE
CLOSE