Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BT Live: GOLAN / Ruben Keybo
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi

Videoclip oficial: White Lynx feat. Radu & Ivana – Feel My Love

White Lynx a lansat primul single, “Feel My Love”, împreună cu Radu și Ivana. Melodia este acompaniată de un videoclip filmat la Brașov.

Piesa ”Feel My Love” a fost compusă de Andrei Prodan împreună cu Daniel Eakins, Georgiana Eakins și Radu Farcane, și produsă de Claudiu Ursache și Tomas Tonea. Andrei a făcut parte din proiectul The Marker și din duo-ul de producători The Farmers, alături de Claudiu Ursache, cei doi compunând și producând multe piese, precum “Jameia” , “Hurricane” – Antonia, “Spre mare” , “Tu si eu” – INNA, Proconsul, Nicoleta Nuca “Liniștea”, “Nu sunt”.

White Lynx este un proiect din care face parte doar Andrei Prodan, care este și compozitor, și va avea ca show live cu band.

“Am ales numele de White Lynx, pentru că râsul (lynx) este un animal reprezentativ românesc și am simțit să fie un nume care să facă referire la ceva din România”, a spus Andrei Prodan.

“Piesa (”Feel My Love”) inspiră iubire necondiționată și sper ca videoclipul să exprime bine această stare. Le mulțumesc lui Sergiu și Tiberius Margaian, precum și Claudiu Taut, alături de care am scris acest concept de video. Filmările au avut loc în Brasov, iar cuplul pe care l-am avut în videoclip, Oana Carmaciu și Tudor Andronic, exprimă foarte bine tot ceea ce ne-am dorit să arătăm: iubire, sinceritate, optimism”, a mai spus Andrei.

Pentru a transmite mesajul acestei piese, White Lynx a ales doua voci tinere și fresh Radu Farcane (care deja a lansat două piese “Arde” și “Suflet tăcut”) și Ivana (“Wanna Be One” și “Tomorrow”), ambii artiști Global Records.

Citește mai multe despre IvanaWhite Lynx
Videoclipuri cu IvanaWhite Lynx
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE