Urmărește-ne în Social Media

What's UP X Rashid - Ploaia

What's UP continuă seria de colaborări devenite hit instant cu "Ploaia", alături de Rashid. Piesa cea nouă este una despre relaţiile care s-au terminat în conflict, lacrimi şi frustrare. Urmăreşte videoclipul în articol.

What's UP vine după două colaborări de succes, cu Dora Gaitanovici pe "Eu te las" şi cu Andra pe "Ţine-te bine". Ambele au fost lansate în această toamnă, după single-ul "Petrecerea Burlacilor" din vară. Acum avem un track numit "Ploaia", care e despre păcate, lacrimi şi regrete. Colaborarea cu Rashid are un aer tomnatic, bacovian şi începe cu acorduri timide de pian. Beat-ul impus de bas şi percuţie este unul de R&B, suav, dacă vibe-ul nu ar fi aşa trist.

Rashid cântă despre latura veninoasă a "ce era cândva divin", relaţiile care se termină prost şi anii deveniţi amintiri neplăcute. What's UP apare ca emblemă a regretului în videoclip, acoperit de ploaie şi incendiind hainele, jucăriile şi scrisorile celei dragi. Foaia şi focul apar ca elemente purificatoare ale masculului renăscut după o relaţie toxică. "Ploaia" este o piesă compusă de What's UP alături de Rashid şi Alex Velea.

Aceasta este o coproducţie Cat Music şi Golden Boy Society, cu un videoclip regizat de către Ciolpan şi produs de către Lucas Art Film. Despre noul release Whatsy a spus următoarele:

#Ploaia este o piesă tare dragă mie pentru că este compusă de Alex Velea, un om foarte talentat al cărui fan sunt de când aveam 15 ani. Acum am 30, practic a trecut jumătate de viaţă de atunci şi îi mulţumesc pentru că am onoarea să lucrez cu el şi cu fratele lui de suflet, Rashid, al cărui fan sunt tot de 15 ani.

Înainte de a începe cariera solo, Rashid a fost cunoscut drept membru al trupei craiovene C.I.A. În cadrul grupului a lansat hituri ca "Unde e ea", "Dacă aş putea" şi "Te-am văzut". Din 2014, Rashid a început cariera pe cont propriu, cu single-uri ca "Alerg", colaborare cu Alex Velea şi Cabron, dar şi "Lefter Popescu" şi "Regina Balului", alături de Criss Blaziny. A cântat şi alături de Lino Golden pe "La Furat".

PUBLICITATE
Comentarii